ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το μυστικό ομορφιάς που θα αλλάξει εντελώς την όψη των μαλλιών σας

Αξίζει να επενδύσετε σε αυτό

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Είτε σαν ενδιαφέρει η μόδα είτε όχι, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει μια άρση στις τάσεις των ‘90s, να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις γκαρνταρόμπες μας.

Από φαρδιά καρό πουκάμισα, σε sporty sweatshirts, pleated φούστες, φαρδιές φόρμες και jean σακάκια, τα στοιχεία αυτής της δεκαετίας είναι παντού. Ας μην αναφερθούμε και στα ultimate αξεσουάρ της σεζόν, τα scrunchie, οι κορδέλες, τα hairclips και τα κλάμερ, τα οποία πλέουν αναβαθμίζουν οποιοδήποτε σύνολο στη στιγμή. Αυτά τα αξεσουάρ μαλλιών λοιπόν, πέραν από το chic στοιχείο που προσφέρουν σε ένα σύνολο, μπορούν να φθαρούνε την τρίχα, να τη σπάσουν και να τη φριζάρουν. Γενικότερα μπορούν να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά μας εάν χρησιμοποιούνται συχνά.

Οι hair experts λοιπόν, δεν μας λένε να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε, αλλά μας παροτρύνουν να επενδύσουμε σε μεταξωτά αξεσουάρ. Το μετάξι είναι μαλακό και λείο, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο φίνα φυσικά υλικά, που μπορεί να σώσει την τρίχα μας.

 

Εάν πάλι δεν είστε ιδιαίτερα fan των αξεσουάρ μαλλιών, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια μεταξωτή μαξιλαροθίκη, έτσι ώστε να προστατέψετε τα μαλλιά σας από την τριβή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση