ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το μυστικό του πρίγκιπα Harry για να είναι ψυχικά καλά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που ήταν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που ήταν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε στο podcast της Teenager Therapy και μίλησε για το πώς παραμένει υγιής και χαρούμενος. «Για μένα, ο διαλογισμός είναι το κλειδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό, είπε και αποκάλυψε ότι ο διαλογισμός έχει γίνει σημαντικό μέρος της ζωής του.

Η σημασία της δημιουργίας μιας στιγμής και του χρόνου που αφιερώνω στην ημέρα μου για να πάρω μια ανάσα, που δίνει δυνάμεις για να αντέξω», πρόσθεσε ο ίδιος. Την αγάπη του για τον διαλογισμό, επιβεβαίωσε και η σύζυγός του Meghan Markle η οποία βρέθηκε στο πλευρό του.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Harry είπε ακόμα ότι η ζωή στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια ήταν μερικές φορές δύσκολη για τον ίδιο και την Meghan. «Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη... Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται».

Από την πλευρά της η Meghan μοιράστηκε με τους θεατές τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει το άγχος λέγοντας: «Πρέπει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Για μένα νομίζω ότι το journaling είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να σκεφτώ από πού ήρθα. Μου ανοίγονται άλλες προοπτικές. Όταν κοιτάς πίσω σε κάτι, δεν φαίνεται τόσο σημαντικό».

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση