ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AΠΟΕΛ: Βασλούι, Ατρόμητος, Άνζι, Τρομσό ή Νεφτσί

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας της Λευκωσίας

Πραγματοποιήθηκε η προκλήρωση για τους πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι γαλαζοκίτρινοι, που είναι στο γκρουπ των δυνατών, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία εκ των:

Βασλούι (Ρουμανία) 13.764
Ατρόμητος (Ελλάδα) 7.420
Άνζι (Ρωσία) 9.566
Τρομσό (Νορβηγία) 4.935
Νεφτσί Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) 2.242

Βασλούι
Το παιχνίδι Ανόρθωση-Ντίλα Γκόρι, είχε επιρροή και στους πιθανούς αντίπαλους του ΑΠΟΕΛ, αφού η Βασλούι μετακινήθηκε από το γκρουπ των δυνατών, λόγω του ότι το παιχνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» διακόπηκε, έτσι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στους ισχυρούς.

Φυσικά, δεν τίθεται θέμα ποια ομάδα θα είναι στον επόμενο γύρο, καθώς οι Γεωργιανοί έχουν και το σκορ υπέρ τους, αλλά και διακόπηκε τον αγώνα λόγω υπαιτιότητας των οπαδών της Ανόρθωσης. Στην ομάδα της Ρουμανίας, που αποκλείστηκε από τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Φενέρπαχτσε, αγωνίζεται ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Άνζι 
Το πιο "φοβητσιάρικο" όνομα των υποψήφιων αντιπάλων, με τους Ρώσους να επενδύουν πολύ χρήμα για την ομάδα τους. Αρχηγός της είναι ο Σαμουέλ Ετό, με καριέρα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα. Στο προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Ολλανδική Φιτέσε.

Ατρόμητος, Τρομσό, Νεφτσί
Το συγκρότημα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις του από αυτό το γύρο της διοργάνωσης, αφού είχε εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη ως φιναλίστ κυπέλλου (έχασε στον τελικό από τον Ολυμπιακό). Τόσο η ελληνική ομάδα, όσο και η Τρομσό και Νεφτσί θεωρούνται πιο ευνοϊκές κληρώσεις για τον ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση