ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Ανώτατο Παράσημο της Σερβίας στον Πρόεδρο Χριστόφια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του

ΚΥΠΕ

Με το Ανώτατο Παράσημο της Δημοκρατίας της Σερβίας  παρασημοφορήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Δημήτρης Χριστόφιας από τον Πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το μεσημέρι ο Πρόεδρος Χριστόφιας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκολιτς διάρκειας 40 λεπτών.

Στη συνέχεια και στην παρουσία αξιωματούχων της Σερβικής Κυβέρνησης και των μελών της κυπριακής αντιπροσωπείας σε ειδική τελετή έγινε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών από τη φιλαρμονική ορχήστρα «Στάνισλαβ Μπινίτσκι» και έγινε η παρασημοφόρηση του Προέδρου Χριστόφια με το Ανώτατο Παράσημο της Δημοκρατίας της Σερβίας και η παρασημοφόρηση του Προέδρου Νίκολιτς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Μέγα Περιδέραιο του Τάγματος του Μακαρίου Γ’.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με το σολίστα Αλεξ Βάσιτς. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Νίκολιτς παρέθεσε γεύμα προς τιμή του Προέδρου Χριστόφια και της συνοδείας του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση