ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν τη δική τους μεγάλη Τρίτη

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Σιέρινταν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, πλησιάζουμε στη μεγαλύτερη γιορτή του χριστιανισμού, την ανάσταση του Χριστού. Η πλειοψηφία των Κυπρίων δεν δουλεύουν σήμερα, έχουν πάρει άδεια από τις δουλειές τους και βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες τους. Αυτό όμως δεν ισχύει και για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι έδωσαν ραντεβού στον «Αρχάγγελο» για τις 10:30 το πρωί.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαλαρώσουν και να δείξουν εφησυχασμό αφού πλησιάζει το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Για τον ΑΠΟΕΛ η «μεγάλη βδομάδα» είναι αυτή που θα μπει. Τη Τρίτη θα δείξει ποιος από τους δυο θα κάνει «Πάσχα και ανάσταση». Στόχος της ομάδας της Λευκωσίας είναι πάρει τη νίκη για μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το back to back κάτι που έχει να πετύχει από το 1949.

Ο κόσμος των «γαλαζοκιτρίνων» βρίσκεται στο πόδι εδώ και αρκετές μέρες και περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα. Τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς και εκφράζεται η αισιοδοξία από τη διοίκηση ότι θα προκύψει sold out. Έχει ήδη γίνει sold out στο κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας ενώ έχουν εξαντληθεί όλα τα μαθητικά εισητήρια. Υπάρχουν μόνο κανονικά που πωλούνται στη τιμή των 13 ευρώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο ο Σέρινταν μπορεί να υπολογίζεται για το ντέρμπυ με την ΑΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης είναι αισιόδοξος ότι ο Ιρλανδός θα προλάβει τον αγώνα της Τρίτης. Ο Ντε Βινσέντι από την άλλη δείχνει πανέτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση