ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα χνάρια του Κρασόπουλου η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης;

Βρέθηκε ύποπτο γραφείο «ευρέσεως εργασίας»

Ένα παράνομο γραφείο ευρέσεως εργασίας, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για το οποίο υπάρχουν εύλογες υποψίες πως λειτουργούσε από τον 59χρονο Τυνήσιο που παρουσιαζόταν με το όνομα Γιώργος Κρασόπουλος κι  ενέχεται σε πολυάριθμες υποθέσεις απάτης σε βάρος ανέργων πολιτών. Μετά από έρευνες  αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και παραλήφθηκαν τεκμήρια από τον συγκεκριμένο γραφειακό χώρο, που δυνατόν να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 59χρονου απατεώνα.

Ο ύποπτος άρχισε να δραστηριοποιείται από το 2012 στην Ελλάδα, με υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την παροχή υπηρεσιών χρηματικής διαμεσολάβησης και υπηρεσιών διαφήμισης, αλιεύοντας τα θύματά του μέσω αγγελιών και αναρτήσεων στο διαδίκτυο.

Εκτός από την δράση του στην Ελλάδα ο 59χρονος Τυνήσιος, λειτούργησε τον περασμένο Σεπτέμβριο εταιρεία στην Κύπρο, με παραρτήματα σε Λάρνακα και Λεμεσό, εξαπατώντας περισσότερους από 400 Κύπριους πολίτες, που πλήρωσαν 620 ευρώ έκαστος για να εργαστούν στη Γαλλία.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το άγνωστο τετ α τετ με Κασσελάκη και η μέτρηση που δείχνει με ποιο σχηματισμό ταυτίζουν οι ψηφοφόροι τον πρώην πρωθυπουργό ...
Kathimerini.gr
 |  ΕΛΛΑΔΑ