ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προπηλακίστηκε o δημοσιογράφος Μιχάλης Παπαευαγόρου

Μιλούσε για τα κακώς έχοντα στην Πλατεία του Κάστρου στη Λεμεσό

Φραστική επίθεση, απειλές και προπηλακισμούς, από διαχειριστή καφετέριας, μέλη του προσωπικού και κάποιους θαμώνες της, στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού, δέχτηκε κατά την ώρα του περιπάτου του, την περασμένη Παρασκευή, ο διευθυντής του ραδιοσταθμού «Κανάλι 6», δημοσιογράφος Μιχάλης Παπαευαγόρου.

Ο δημοσιογράφος στοχοποιήθηκε, μετά την ενέργεια του Δήμου Λεμεσού, να μαζέψει μερικά από τα παράνομα τοποθετημένα τραπεζάκια, τα οποία καταλάμβαναν λωρίδες διακίνησης τυφλών και αναπήρων και παρεμπόδιζαν την ομαλή διακίνηση στην Πλατεία. Ήταν σαφές πως εκείνοι που επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο, παρακινήθηκαν από το γεγονός ότι καθηκόντως, μέσω του ραδιοφώνου αναφέρεται αρκετές φορές στην απαράδεκτη κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα στο Κάστρο.

Ο παραπονούμενος δημοσιογράφος περιγράφει με επιστολή του όσα απαράδεκτα σημειώθηκαν σε βάρος του στην Ένωση Συντακτών και στον Δήμαρχο Λεμεσού. Αποδίδει δε το μένος αυτών που του επιτέθηκαν και στο γεγονός, όπως φημολογείται, ότι άνθρωποι του Δήμου διαβεβαίωναν τους διαχειριστές ότι θα κάλυπταν τις παρανομίες τους, αλλά όπως τους είπαν, «δημιουργεί προβλήματα το Κανάλι 6 και ο Μιχάλης Παπαευαγόρου»,  λόγω των συχνών ραδιοφωνικών αναφορών του για την επικρατούσα κατάσταση.

Media: Τελευταία Ενημέρωση