ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με Καλάθη στο Μουντομπάσκετ

Σημαντική εξέλιξη για την Εθνική Ελλάδας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: gazzetta.gr

Νικ Καλάθης; Παρών! Ο διεθνής γκαρντ θα είναι κανονικά στην διάθεση του Φώτη Κατσικάρη και της Ελλάδας για το Μundobasket της Ισπανίας (30/8-14/9), καθώς η ποινή που του επιβλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ είναι 4μηνη και την εκτίει στις 18 Αυγούστου!

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στα παρκέ της Ισπανίας με την φανέλα της Εθνικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (30/8-14/9).

Ο 25χρονος άσος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ από το ΝΒΑ κι είχε τιμωρηθεί με ποινή 20 αγωνιστικών (έχουν μείνει 13 παιχνίδια για τη νέα σεζόν). Το δείγμα του αθλητή είχε παρθεί στις 3 Μαρτίου κι η απόφαση του αθλητικού δικαστή της FIBA δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του στις επίσημες αναμετρήσεις της Εθνικής, αφού του επιβλήθηκε 4μηνος αποκλεισμός.

Σε απόδοση 23.00 προσφέρεται στην Sportingbet η κατάκτηση του Μουντομπάσκετ από την Ελλάδα
Η τιμωρία του άσου των Γκρίζλις μετράει από το πρώτο παιχνίδι που είχε απουσιάσει (19/4 με Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς) και θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου. Έτσι, αναμένεται να μην παίξει στα πρώτα έξι φιλικά της Εθνικής ομάδας (με Σερβία, Γαλλία, Κροατία, Λιθουανία, Σλοβενία και Νέα Ζηλανδία).

Ο Καλάθης θα αναχωρήσει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή για το Καρπενήσι (22/7), ωστόσο ο Φώτης Κατσικάρης θα τον έχει στη... διάθεσή του στο έβδομο φιλικό προετοιμασίας με την Τουρκία (20/8).

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση