ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όσοι πρέπει είδαν δίκτυα στον ΑΠΟΕΛ

Αποχώρησε τραυματίας ο Μαντούκα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Επιτυχημένο και το τελευταίο τεστ του ΑΠΟΕΛ ενόψει Ελσίνκι, με τους νταμπλούχους να επικρατούν με 3-0 της Δόξας στο Μακάριο με Σέρινταν, Ντέβι και Εφραίμ να σκοράρουν.

Οι δυο πρώτοι δείχνουν ζεστοί ενόψει Ευρώπης αφού ο Ντέβι έβαλε τρία γκολ σε δυο αγώνες ενώ και ο Ιρλανδός έχει καλή επαφή με τα δίκτυα συνεχίζοντας από εκεί που έκλεισε τη σεζόν πέρσι. Ο δε Εφραίμ μπήκε ως αλλαγή και αφού έχασε πρώτα μια καλή ευκαιρία, έβαλε το πρώτο του γκολ με τα «πορτοκαλί» στο φινάλε του αγώνα. Ντεμπούτο για τον Παπάζογλου που έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μαντούκα ένιωσε σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και αποχώρησε προληπτικά. Θα ελεγχθεί εργαστηριακά αύριο.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ(Δώνης): Πάρντο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Σέρτζιο, Βινίσιους, Μοράις, Γκόμες, Ντε Βινσέντι, Σέρινταν, Μαντούκα (Χαραλαμπίδης, Παπάζογλου, Ατόρνο, Χιώτης, Κακά, Αρτυματάς, Σωτηρίου, Εφραιμ, Χαραλάμπους)

Δόξα (Ιωάννου): Luiz Fernando, Nilson Antonio, Giovanni Romero, Paulo Jorge, Raul Gonzalez, Paulo Alves, Adjin Livingstone, Dani Lopez, Hector Gonzalez, Richard Emmanuel, Christian Novoa

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση