ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έδειξε εντεκάδα ο Δώνης

Ιταλικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Τσέχο φορ της Βερόνα Ράμπουσιτς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Καλές εντυπώσεις άφησε ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο του τεστ πριν από το 1ο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Ελσίνκι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε μια άνετη νίκη με 3-0.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» «φωτογράφισε» την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι με τους Φιλανδούς. Υπάρχει μόνο ένα ερωτηματικό που αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Τη θέση θα διεκδικήσουν οι Ιωάννου και Αντωνιάδης.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι «καπαρωμένες» από τους Πάρντο, Αμορίν, Καρλάο, Σέρτζιο, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Σέρινταν, Ντε Βινσέντι και Μαντούκα. Ο τελευταίος θα περάσει σήμερα από MRI αφού ένοιωσε ενοχλήσεις στο χθεσινό φιλικό και αντικαταστάθηκε. Δεν φαίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βραζιάνος να είναι ικανό να τον αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Πάει με 4-3-3 στη Φιλανδία
Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε δυο συστήματα στο  φιλικό με τη Δόξα. Στο  1ο ημίχρονο η ομάδα αγωνίστηκε με σχηματισμό 4-3-3 με το Γκόμες να αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Στην επίθεση ήταν η τριπλέττα Μαντούκα, Σέρινταν και Ντε Βινσέντι με τους παίκτες να αλλάζουν συνεχώς τη θέση τους.

Στην επανάληψη ο Ελλαδίτης τεχνικός άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με τους Χαραλαμπίδη και Γκόμες να αγωνίζονται στα άκρα και στην επίθεση να είναι οι Ντε Βινσέντι και Σέρινταν. Προβάδισμα σύμφωνα με τα όσα είδαμε είναι ο Δώνης να παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ στη Φιλανδία με σχηματισμό 4-3-3. Το θετικό όμως είναι ότι με αυτούς τους παίκτες μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί και το 4-4-2 με κάποιες εσωτερικές αλλαγές.

Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του φιλανδικού πρωταθλήματος η Ελσίνκι θα αναμετρηθεί το Σάββατο (26/7, 17:00) με την Ίντερ Τουρκού εκτός έδρας. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στη Φιλανδία πιο νωρίς ένας εκ των συνεργατών του Γιώργου Δώνη αφού η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας.

Γράφουν για Ράμπουσιτς

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 24χρονο Τσέχο διεθνή επιθετικό Μίκαελ Ράμπουσιτς από την Ελλάς Βερόνα με τη μορφή δανεισμού.

H ιταλική ομάδα απέκτησε τον Ράμπουσιτς τον Ιανουάριο από  τη Σλόβαν Λίμπερετς με το ποσό των 850 χιλιάδων ευρώ. Ο Τσέχος δεν ικανοποίησε τους Βερονέζους που  θέλουν να τον δώσουν δανεικό αφού τους τελευταίους 6  μήνες μέτρησε μόνο μια συμμετοχή.

Ο 24χρονος Τσέχος αγωνίστηκε επιτυχία για δυόμισι χρόνια στη Σλόβαν Λίμπερετς και σε 68 συμμετοχές πέτυχε  23 γκολ. Ο Ράμπουσιτς έχει 3 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση