ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Να τους κοντράρει όλους στο ΓΣΠ

Η προσοχή τώρα στην ΑΕΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να πούμε για τους αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπαρτσελόνα και Άγιαξ έχουν κατακτήσει από τέσσερις φορές την κούπα της διοργάνωσης ενώ η Παρί με το που εμφανίστηκε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί με τα εκατομμύρια του,  η ομάδα του Παρισιού εκτοξεύτηκε στην κορυφή της Γαλλίας και έχει πλέον ως απώτερο στόχο την εγκατάστασή της και σε αυτή την Ευρώπης.

Όταν κληρώνεσαι σε ένα όμιλο με αυτούς τους αντιπάλους έχεις σαν πρώτιστο στόχο να μην ρεζιλευτείς. Οι δυο θέσεις που οδηγούν στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να είναι καπαρωμένες από τη Μπάρτσα και την Παρί. Ο Άγιαξ θα προσπαθήσει να απειλήσει τη γαλλική ομάδα και να διεκδικήσει τη 2η θέση.

Όσο αφορά τον ΑΠΟΕΛ, αν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία και μετά το Δεκέμβριο (στο Europa League ή στο Champions League) θα πρέπει να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα του και να ψάξει τους βαθμούς ειδικά στους αγώνες με την Παρί και τον Άγιαξ τη 2η και την 3η αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα της Λευκωσίας θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την υποτίμηση και την υπεροψία που θα δείξουν οι αντίπαλοι της και με τη βοήθεια της τύχης μπορεί να κάνει μια καλή πορεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Ο Γιώργος Δώνης επέστρεψε από την Ιταλία και θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ελλαδίτης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να αναμένεται να προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η ομάδα της Λάρνακας έδειξε ότι δεν αστειεύεται και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τον ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από τη Λάρνακα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση