ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι αλλάζει στις φετινές «Πατάτες Αντιναχτές»

Νέα πρόσωπα, μέρες και ώρες προβολής για την σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ

Οι «Πατάτες Αντιναχτές» συμπληρώνουν φέτος δέκα χρόνια τηλεοπτικής ζωής και ανανεώνεται τόσο σε επίπεδο ηθοποιών, ιδεών αλλά και ώρας και μέρας προβολής. Η παραφιλολογία κάθε τέλος της σεζόν ότι κόβονται οι «Πατάτες» αναδεικνύεται σε αγαπημένο πλέον σπορ των συναδέλφων και μη. Οι φήμες περί μεταφοράς τους σε άλλο κανάλι και διακοπής τους από το ΡΙΚ διαψεύδονται αφού η σατιρική εκπομπή συνεχίζει και φέτος στο ΡΙΚ.

Τι αλλάζει φέτος
Ο δέκατος κύκλος για τις «Πατάτες» θα αρχίσει  την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όχι μετά όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Στην νέα μέρα μετάδοσης προστίθεται το Σάββατο την ίδια ώρα.

Έτσι, φέτος θα βλέπουμε «Πατάτες Αντιναχτές» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 7.20 το βράδυ. Ταυτόχρονα, με τις νέες μέρες και ώρες προβολής ανανεώνεται και το κάστ με νέα πρόσωπα να προστίθενται στην ομάδα των ηθοποιών. Μία παλιά γνώριμη της σατιρικής εκπομπής η Ζωή Κυπριανού επιστρέφει στην ομάδα και αυτό μας ενθουσιάζει ιδιαίτερα αφού η ηθοποιός με το ταμπεραμέντο και το ταλέντο της θα προσθέσει πολλά στις «Πατάτες».

Αρχή με μπουγελώματα
Ήδη το πρώτο τρέιλερ της σειράς, με τον Νίκο Αναστασιάδη να λαμβάνει μέρος στο Ice Bucket Challenge έσκασε μύτη τις προηγούμενες ημέρες και έγινε viral στα social. Ήδη στο YouTube το βίντεο ξεπέρασε τις 9000 χτυπήματα και αυτό δείχνει την αναμονή του κοινού στην αγαπημένη του εκπομπή.

Φέτος, οι συντελεστές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και μιμήσεις νέων προσώπων από την επικαιρότητα και όχι μόνο.  
Οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις νέων προσώπων και ηθοποιών έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα όσα είχαν γραφτεί το καλοκαίρι ότι παρά τις οικονομικές πιέσεις του Κρατικού Καναλιού στην εταιρία παραγωγής «Koumides Production» του σκηνοθέτη Νικόλα Κούμιδη αυτή δεν θα μείωνε στο ελάχιστο την ποιότητα του προγράμματος.

Στο σκηνοθετικό πηδάλιο της εκπομπής παραμένουν για δέκατη χρονιά οι Άκης Ορφανίδης και Αλεξία Μουταφίδου ενώ στην παραγωγή συνεχίζει ο Νικόλας Κουμίδης.

Εν αναμονή τώρα των επόμενων teasers και trailers της εκπομπής που φαίνεται πως φέτος συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ζωής θα πάρει και το δεκάρι της τηλεθέασης.

Media: Τελευταία Ενημέρωση