ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πουργουρίδης: «Και ο υπόκοσμος χρηματοδοτεί κόμματα»

Όπως είπε, οι αποδέκτες των εισφορών αποκομίζουν οφέλη

«Δεν είναι μόνο οι επιχειρηματίες και το μεγάλο κεφάλαιο που επιχορηγούν τα κόμματα, αλλά έχει κι ο υπόκοσμος τις εισφορές του, στην χρηματοδότησή τους». Η επισήμανση έγινε από τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Συναγερμού Χρίστο Πουργουρίδη, που ήταν φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Καναλιού 6» στη Λεμεσό.

Ο κ. Πουργουρίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ξένους και κυπρίους επιχειρηματίες, που με βάση την Κύπρο ασχολούντο με λαθρεμπόριο τσιγάρων προς χώρες της Βαλκανικής, δίνοντας για να δρουν ανενόχλητα, «χοντρές εισφορές» σε κόμματα.


Το θέμα της αθέμιτης χρηματοδότησης των κομμάτων από «ανθρώπους της νύχτας», υποστήριξε ο κ. Πουργουρίδης καταγγέλθηκε από τον ίδιο με στοιχεία κι ονόματα, αλλά και με σχετική αρθρογραφία, χωρίς όμως «να συγκινηθεί οποιοσδήποτε» Όπως εκτιμά ο ίδιος, συντηρούνται στην αφάνεια οι «νεφελώδεις πηγές» χρηματοδότησης των κομμάτων, αφού οι αποδέκτες των εισφορών αποκομίζουν οφέλη, αναλογιζόμενοι ταυτόχρονα και τις πιθανές συνέπειες αν προβούν σε αποκαλύψεις.   

 

 

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση