ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση

Κλινήρης ο Αλεξάνδρου, που απείχε απ' τη σημερινή προπόνηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Στον Αρχάγγελο θέλουν η ομάδα να αφήσει πίσω της το παιχνίδι με την Παρί και να στραφεί στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (19:00).

Η ομάδα της Λευκωσίας θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στους Βαρωσιώτες για να διατηρήσει τη διαφορά των 4 βαθμών από το 2ο Απόλλωνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κάνουν το 3x3 στις επόμενες αγωνιστικές με Σαλαμίνα, Εθνικό και Δόξα για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν με Απόλλωνα και Ομόνοια.

Το παιχνίδι της Κυριακής κρύβει αρκετές παγίδες. Μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογική θέση της Νέας Σαλαμίνας. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν μια συμπαγή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ο Νεόφυτος Λάρκου κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα έρθει με απαιτήσεις στο ΓΣΠ κι αν ο ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιαστεί σοβαρός μέσα στο γήπεδο τότε θα έχει πρόβλημα.

Άλλες δυο προπονήσεις έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Δώνης για την προετοιμασία της ομάδας του. Ο Ελλαδίτης θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποτιμηθεί η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας. Ο 1ος που επιβάλλεται να πάρει κάποιες ανάσες είναι ο Μάριο Σέρτζιο ο οποίος αγωνίστηκε σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ.(7 ευρωπαϊκά, 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και στον αγώνα του Super Cup ). Ο Σέρτζιο είναι μόνος παίκτης στην ομάδα που δεν έχασε ούτε λεπτό. Μετρά συνολικά 1260 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη θέση του Πορτογάλου στο δεξί άκρο της άμυνας είναι πολύ πιθανόν να πάρει ο Τάσος Παπάζογλου. Στην ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Ρίισε οποίος θα αντικαταστήσει το τραυματία Αντωνιάδη. Θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν επίσης οι Τζιμπούρ, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Αλεξάντρου και Ντε Βινσέντι.

Κλινήρης ο Αλεξάνδρου
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, Χαραλαμπίδης και Αντωνίαδης έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ο Μοράις έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αλεξάνδρου έμεινε κλινήρης λόγω πυρετού. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση