ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος

Τραυματίας ο Ίμπρα, ούτε και τώρα δεν θα παίξει με ΑΠΟΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Λοράν Μπλαν δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Σουηδός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπυ της 9ης Νοεμβρίου κόντρα στην πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος, Μαρσέιγ. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει ένα πονοκέφαλο λιγότερο αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης στο ρόστερ της Παρί που να μπορεί να καλύψει το μεγάλο κενό του Σουηδού.

Η Παρί χωρίς τον Ίμπρα χάνει πάρα πολύ από τη δυναμικότητα της και αυτό αποδείχτηκε και στο παιχνίδι του ΓΣΠ. Οι αμυντικοί του ΑΠΟΕΛ (και ειδικά ο Καρλάο) βρέθηκαν σε πάρα πολύ καλή μέρα και με σωστές αλληλοκαλύψεις «έσβησαν» τους επιθετικούς της Παρί. Στο τέλος όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα της Λευκωσίας στη φάση του 87ου λεπτού.

Βέβαια δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους Μόουρα και Παστόρε με τους Λαβέτσι και Ιμπραϊμοβιτς. Μάλιστα ο Λαβέτσι είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στην ενδεκάδα στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ. Το πιο πιθανό είναι να πάρει τη θέση του συμπατριώτη του Παστόρε ο οποίος είχε μια κάκιστη απόδοση στη Λευκωσία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση