ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κουγιάλης: Επιβεβλημένη η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση με συνέπεια και σταθερότητα»

ΚΥΠΕ

Σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες για το Κυπριακό, αλλά και για την οικονομία, η ενότητα των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων είναι επιβεβλημένη, δήλωσε ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης.

Σε επικήδειο λόγο του στην κηδεία του ήρωα Παναγιώτη Στυλιανού, ο Υπουργός Γεωργίας είπε ότι “τούτες τις στιγμές έχουμε το πατριωτικό καθήκον όλοι μας, με σεβασμό στους θεσμούς, να διασφαλίσουμε την απαιτούμενη ενότητα και να συνεργαστούμε για να εδραιώσουμε και να αναπτύξουμε την Κυπριακή Δημοκρατία, οικοδομώντας ένα σταθερό μέλλον για όλους τους πολίτες”.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Κουγιάλης σημείωσε ότι “η Κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση με συνέπεια και σταθερότητα” προσθέτοντας ότι “η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι προσπάθεια όλων μας και αυτό είναι το χρέος μας προς τους ηρωικούς πεσόντες και αγνοούμενους μας”.

“Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες της εθνικής μας ευθύνης, σε αποχαιρετούμε Παναγιώτη Στυλιανού, αναγνωρίζοντας ότι, απέναντί σου, και απέναντι όλων των πεσόντων μας, έχουμε ένα ιερό χρέος και θα παλέψουμε για να το εκπληρώσουμε”, είπε ο Υπουργός Γεωργίας.

Ανέφερε πως “δεν θα βυθιστούμε στη λήθη, αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα, όσος χρόνος και αν χρειαστεί, όσες θυσίες και αν απαιτηθούν, για τη διασφάλιση του ειρηνικού και ελεύθερου μέλλοντος της πατρίδας και ολόκληρου του λαού μας”.

Ο Υπουργός Γεωργίας είπε ότι “η μνήμη των ηρώων μας παραμένει φωτεινή και καθάρια, για να θυμίζει σε όλους εμάς το ανεξόφλητο χρέος προς την πατρίδα”.

“Επαναλαμβάνουμε σήμερα το δικό μας όρκο τιμής, ότι η ανυπέρβλητη θυσία τους θα αποτελεί ανέσπερο φάρο και ακοίμητο οδηγό για τη διεκδίκηση της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας της πατρίδας μας”, είπε καταλήγοντας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση