ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 stylish looks με το δερμάτινο jacket σας

Φορέστε το floral ή printed φόρεμά σας με το jacket σας

Kathimerini.gr

Ειρήνη Σιδέρη
 
Ένα δερμάτινο jacket ανήκει στα must have κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας γιατί συνδυάζει άνεση με στιλ και επιπλέον ταιριάζει με πολλά διαφορετικά σύνολα. Κι αν μέχρι τώρα συνδυάζατε το jacket σας μόνο με το τζιν παντελόνι σας, μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθετε και τους υπόλοιπους τρόπους που μπορείτε να το φορέσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

1. Συνδυάστε το με το girly φόρεμά σας.
Φορέστε το floral ή printed φόρεμά σας με το jacket σας και προσθέστε ένα ζευγάρι biker boots και μία backpack. Ένα άνετο look που μπορείτε να δημιουργήσετε για πρωί και απόγευμα.

2. Θηλυκό look με δερμάτινο jacket και την pencil φούστα σας.
Φορέστε τα δύο βασικά σας κομμάτια και στη συνέχεια προσθέστε ένα printed top, ένα κομψό ζευγάρι γόβες και ένα statement αξεσουάρ.

3. Φορέστε το jacket σας με ένα cropped υφασμάτινο παντελόνι.
Διαλέξτε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και συνδυάστε το με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και το δερμάτινο jacket σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι φλατ μοκασίνια, loafers ή oxford shoes.

4. Ταιριάζει και με την ολόσωμη φόρμα σας.
Μονόχρωμη ή με prints η ολόσωμη φόρμα πρωταγωνιστεί στο look σας και συνδυάζεται πολύ σωστά με ένα δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι ankle boots.

5. Το δερμάτινο jacket πάει πολύ με το αγαπημένο σας τζιν.
Ένας συνδυασμός που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν βρίσκετε τι να φορέσετε. Είναι μοντέρνος, άνετος και ταιριάζει στα περισσότερα στιλ.

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση