ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βαριές ήττες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Σε ανώμαλη προσγείωση ανάγκασε η SKODA Ξάνθη τον Παναθηναϊκό, συντριβή για τον ΠΑΟΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: onsports.gr

Πιο αποτελεσματικός από τον… φλύαρο «Δικέφαλο» εμφανίστηκε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» που πήρε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα τη νίκη με τα γκολ των Τσάβες, Κοροβέση και Μανιά

Αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του… χλωμού ΠΑΟΚ που είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Βελλίδη. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με αντεπιθέσεις μετά το 1-0 κατάφεραν με τα γκολ των Κοροβέση και Μανιά να πάρουν τη νίκη δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 31 βαθμούς και ο Ολυμπιακός έχει 30.

Μετά τον ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός φεύγει με τέσσερα γκολ στην… πλάτη από την εξαιρετική SkodaΞάνθη – «Μαγική» εμφάνιση από τους Ακρίτες που νίκησαν 4-2 το… φάντασμα του «τριφυλλιού»

Εμφάνιση από… άλλο πλανήτη από την Ξάνθη, η οποία πάτησε τον Παναθηναϊκό και τον νίκησε δίκαια 4-2, μη επιτρέποντάς του να πλησιάσει στην κορυφή. Τραγικοί οι «πράσινοι», πίκραναν τους περισσότερους από 1500 οπαδούς τους που βρέθηκαν στα «Πηγάδια», έμειναν στο -5 από τον ΠΑΟΚ και στο -4 από τον Ολυμπιακό, έχοντας εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα από αυτή των τελευταίων έξι αγώνων στους οποίους ήταν αήττητοι.

Επιθετική πολυφωνία και μπαλάρα από την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους Γούτα, Βασιλακάκη, Σολτάνι και Καπετάνο να σκοράρουν, οι δυο τελευταίοι είχαν κι από ένα δοκάρι, κόντρα στο… φάντασμα του Παναθηναϊκού, από το οποίο διασώθηκε μόνο ο σκόρερ των δυο τερμάτων Νίκος Καρέλης. «Πλήρωσε» την αστεία άμυνά του το «τριφύλλι», φάνηκε πως δυσκολεύεται να ανοίξει άμυνες χωρίς τον Μπεργκ και «φώναξε» πως θέλει ενίσχυση αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Πλέον, η Ξάνθη έφτασε στους 24 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Βέροια, ενώ ο Παναθηναϊκός βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται. Οι «πράσινοι» έμειναν στους 26, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να έχει 31 και τον δεύτερο Ολυμπιακό 30.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση