ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Β. Μαυρονικόλας υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου

Εξήγγειλε τη Δευτέρα υποψηφιότητα

ΚΥΠΕ

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του ανακοίνωσε τη Δευτέρα και ο αρχιτέκτονας Βαγγέλης Μαυρονικόλας, ο οποίος πραγματοποίησε συγκέντρωση υποστηρικτών και φίλων στο χώρο της επαγγελματικής του στέγης.

Ο κ. Μαυρονικόλας δήλωσε ότι η κάθοδος του στις εκλογές της 11ης Ιανουαρίου ουσιαστικά υπαγορεύθηκε από τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην Πάφο και την αδυναμία των κομμάτων να στηρίξουν πλέον τις επιθυμίες και απαιτήσεις των πολιτών.

Ο Βαγγέλης Μαυρονικόλας κατέθεσε πρόγραμμα 49 σημείων, τα οποία εκτιμά ότι με την υλοποίηση τους θα μπορέσει η Πάφος να εξέλθει της κοινωνικής, ηθικής και οικονομικής σήψης.

Μεταξύ των προτάσεων που ανακοίνωσε σήμερα, είναι η συγκρότηση και γιγάντωση σώματος εθελοντών, η δημιουργία δεξαμενών σκέψης μεταξύ των πολιτών, η εφαρμογή πολιτικής νοικοκυρέματος και λιτότητας, η εφαρμογή νέου μηχανισμού εσωτερικού ελέγχου με «χιαστί σύστημα», όπου κάθε Τμήμα θα ελέγχει ένα άλλο, η έγγραφη δήλωση των δημοτικών συμβούλων ότι δεν έχουν πολεοδομικές παρανομίες, η αδελφοποίηση της Πάφου με το Τελ Αβίβ, και σύσφιξη των σχέσεων με το Ισραήλ, η παραγωγή Όπερας με τοπικά μέσα και η ανέγερση νέου Δημοτικού Θεάτρου στο χώρο παρά την οικία Επάρχου.

Ο κ. Μαυρονικόλας εξήγγειλε επίσης σειρά πολεοδομικών παρεμβάσεων για αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου,την τοπιοτέχνηση χώρων πρασίνου και πλατειακών χώρων και τη συνεργασία με τους μεγάλους αναπτυξιακούς ομίλους της επαρχίας σε πλαίσια νομιμότητας.

 

 

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση