ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ο Μαντούκα κρίνει πολλά…

Η πιο πιθανή και λογική εξέλιξη είναι από το ρόστερ να διαγραφεί ο Βραζιλιάνος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Τάσος Παπάζογλου φέρεται αυτή την στιγμή ως ο επικρατέστερος για αποχώρηση. Κάποιες πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον εκπρόσωπο του να έχει ήδη ενημερωθεί για μια τέτοια εξέλιξη. Η τελική απόφαση ωστόσο, ανήκει στον Τόρστεν Φινκ και θα παρθεί το απόγευμα. Και υπάρχει σημαντικός λόγος για τη παράταση κάποιων ακόμη ωρών.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ραντεβού το Γκουστάβο Μαντούκα σήμερα στο Μόναχο προκειμένου να πάρει μια γνωμάτευση σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα τραυματίστηκε στις 15 Δεκεμβρίου στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έκτοτε απέχει αφού δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Βρίσκεται στην προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία των 36 χρόνων και εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί την σοβαρότητα του προβλήματος.

Αν λοιπόν διαφανεί σήμερα, από τις ιατρικές εξετάσεις στη Γερμανία, πως ο Γκουστάβο Μαντούκα δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στην αγωνιστική δράση, σε εύλογο χρονικό διάστημα το οποίο θα του δίνει την δυνατότητα να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ, τουλάχιστο στους αγώνες της δεύτερης φάσης, τότε το πιο πιθανό είναι πως ο όλος σχεδιασμός της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου ανατρέπεται!

Κανείς στο ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμεί ένα τέτοιο σενάριο, είναι ωστόσο υπαρκτό. Όλοι επιθυμούν την παρουσία του Μαντούκα στους τελευταίους κρίσιμους φετινούς αγώνες, αν όμως τα νέα σήμερα από την Γερμανία δεν είναι ευχάριστα, τότε η πιο πιθανή και λογική εξέλιξη είναι από το ρόστερ να διαγραφεί ο Βραζιλιάνος, προκειμένου να μην αποχωρήσει άλλος ποδοσφαιριστής.

Και όλα αυτά, ανεξάρτητα του τι θα γίνει το καλοκαίρι σχετικά με το μέλλον του Γκουστάβο Μαντούκα, τόσο στο ΑΠΟΕΛ όσο και στην ποδοσφαιρική του καριέρα γενικότερα.

Στην περίπτωση βέβαια που προκύψει και νέα (τρίτη) μεταγραφή, πλην των περιπτώσεων Μάρτιν Λάνιγκ και Βάλμιρ Ναφίου, τότε θα υπάρχει και πάλι η ανάγκη για αποχώρηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή και σε μια τέτοια περίπτωση ο Τάσος Παπάζογλου θα είναι και πάλι το φαβορί...

Σε κάθε περίπτωση διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν έτοιμα τα πλάνα τους, οι εξελίξεις ωστόσο θα δρομολογηθούν αναλόγως των μηνυμάτων από την Γερμανία.

Έβαλε υπογραφή ο νεαρός Σκοπιανός Βάλμιρ Ναφίου

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής Βάλμιρ Ναφίου ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική εταιρία του ΑΠΟΕΛ. Η συνεργασία ΑΠΟΕΛ – Ναφίου προνοεί συμβόλαιο τεσσεράμιση χρόνων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Valmir Nafiu. Η συνεργασία είναι διάρκειας 4,5 ετών.

Ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής θα ενσωματώνεται από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση