ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Η σημαντική Δευτέρα…

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τελευταίες ώρες ξεκούρασης πλέον για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και από αύριο επιστροφή στον «Αρχάγγελο» και στη δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και παράλληλα ενός χρονικού διαστήματος με συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σημαντική η αυριανή μέρα, σχετικά με τις επιλογές του Τόρστεν Φινκ ενόψει του αγώνα το ερχόμενο Σάββατο στη Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ. Η εικόνα της περασμένης Πέμπτης, τελευταίας μέρας προπονήσεων πριν το τριήμερο ρεπό, άφηνε αισιόδοξα μηνύματα.

Αύριο με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών, μαζί και των τεσσάρων διεθνών, δίνεται η δυνατότητα μιας επαναξιολόγησης των δεδομένων και μιας ξεκάθαρης εκτίμηση ως προς την ετοιμότητα κάποιων να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ράφικ Τζιμπούρ, Ούρκο Πάρντο και Γκιγιέρμε Αμορίν συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες επανόδου για τον επόμενο αγώνα, σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι ο Γιώργος Εφραίμ, για τον οποίο ωστόσο και με βάση το ιστορικό των τελευταίων του προβλημάτων τραυματισμού, ίσως τελικά να επικρατήσει η άποψη πως θα πρέπει να προφυλαχθεί για άλλη μια εβδομάδα.

Στη πιο δύσκολη θέση με μοιρασμένες αυτή τη στιγμή τις πιθανότητες να προλάβει την αποστολή του Σαββάτου βρίσκεται ο Μάρτιν Λάνιγκ. Απ’ εκεί και πέρα ξεχωριστή είναι η περίπτωση με τους Βινίσιους και Αλωνεύτη οι οποίοι δουλεύουν πλέον τις τελευταίες μέρες προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την μεγάλη αποχή τους.

Για το λόγο αυτό άλλωστε και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στον «Αρχάγγελο» και την Παρασκευή, μαζί με τους Τζιμπούρ και Εφραίμ, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και παρά το τριήμερο ρεπό που είχε δοθεί από την τεχνική ηγεσία.

Τραυματισμό από σύγκρουση στο κεφάλι αντιμετώπισε στον αγώνα της Εθνικής στο Βέλγιο ο Μάριος Αντωνιάδης, από τη στιγμή όμως που μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα έστω με ειδικό επίδεσμο, δεν προκύπτει ανησυχία για την ετοιμότητα του.

Η αυριανή επιστροφή λοιπόν όλων των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η επανεκτίμηση και αξιολόγηση της κατάστασης τους αναμένεται να ρίξει φως ενόψει του επόμενου αγώνα.

Από αύριο η τεχνική ηγεσία θα έχει πλέον ενώπιον της πιο ξεκάθαρη εικόνμα γύρω από τις επιλογές, προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο για ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που πάντα δυσκολεύει το ΑΠΟΕΛ αλλά και βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση