ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνελήφθη ο ύποπτος για την δολοφονία Σαββόπουλου

Ήδη του έχουν αποδοθεί κατηγορίες για κακούργημα πρώτου βαθμού και οπλοφορία

Kathimerini.gr

NYT

Στα ίχνη του υπόπτου που φέρεται ότι σκότωσε την οικογένεια Σαββόπουλου και την οικονόμο τους έφτασαν οι αστυνομικές αρχές της Ουάσιγκτον, 12 μόλις ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου κατά την οποία είχε ανακοινωθεί πως οι αρχές ψάχνουν τον Ντέιρον Ντίλον Ουίντ.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε επισημάνει πως διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του αφροαμερικανού στην περιοχή Μπρούκλιν, εκεί όπου έχει συγγενείς και φίλους. Ήδη του έχουν αποδοθεί κατηγορίες για κακούργημα πρώτου βαθμού και οπλοφορία.

Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία ο Ουίντ στο παρελθόν έχει απασχολήσει αρκετά τις αστυνομικές Αρχές αφού έχει διαπράξει αρκετά αδικήματα μεταξύ των οποίων και αυτό της επίθεσης. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είχε εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του, σε μια προσπάθεια να λάβει βοήθεια για τον εντοπισμό του από τους πολίτες ή να τον αναγκάσει να παραδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα θύματα εντοπίσθηκαν στον πρώτο όροφο της έπαυλης, ενώ όλα έφεραν τραύματα από αμβλύ όργανο. Τα τέσσερα θύματα, ο 46χρονος Σάββας, η 47χρονη σύζυγός του, ο 10χρονος γιος του ζευγαριού και η 57χρονη οικονόμος από το Σαλβαδόρ, είχαν ήδη σκοτωθεί πριν η κατοικία τους γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Η αστυνομία εκτιμά ότι τα μέλη της οικογένειας Σαββόπουλου και η οικονόμος κρατήθηκαν όλη τη νύχτα από τον δράστη στην έπαυλη, η οποία βρίσκεται κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και ότι ο δράστης τους έδεσε.

Τις ώρες πριν από το ξέσπασμα της φωτιάς, ο Σαββόπουλος πραγματοποίησε σειρά τηλεφωνικών κλήσεων σε τράπεζα, στον λογιστή του, στον γραμματέα του και σε στέλεχος της εταιρείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερευνάται η δολοφονία Σαββόπουλου

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση