ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Από το τηλεοπτικό καζαντί στην τόμπολα

Ενισχυμένο με Γιώργο Αυτιά, το κανάλι Extra, μας σοκάρει με ένα ανεκδιήγητο σόου-πανηγύρι

Από όποια οπτική και αν το δεις, από όποια πλευρά και αν το πιάσεις δεν μπορείς παρά να το χλευάσεις. Άσε που δεν το χωράει ανθρώπου νους. Ο λόγος για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του καναλιού της Λεμεσού Extra με τον ευφάνταστο τίτλο «Bingo» και με παρουσιαστή τον πλέον καταλληλότερο στα οικονομικά-πλάκα κάνουμε-Γιώργο Αυτιά.

Το νέο τηλεπαιχνίδι (!) του Extra -αυτό το λέμε γιατί είναι νέα άφιξη, αλλιώς το λες και déjà-vu δεκαετίας του ’80 ή κακέκτυπο εκείνου του… θρυλικού Bingo της Κατερίνας Λάσπα στο ΡΙΚ που έβρισε μεθυσμένη τον Χριστόφια- που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία παραφυάδα της προηγούμενης αλήστου μνήμης εκπομπής του ίδιου καναλιού με τον παρεξηγήσιμο, σεξουαλικού υπονοουμένου τίτλο «Παρ’ τα όλα». Παρουσιάστρια του πρότερου τερατουργήματος του καναλιού ήταν η κυρία Μαρία Μόργκαν Νικολάου, το αστέρι, όπως φαίνεται του καναλιού, η οποία θήτευσε και σε πολιτικοοικονομικό talk show παρακαλώ στον ίδιο σταθμό με συμπαρουσιάστρια το πρώην μοντέλο, ηθοποιό, τηλεπερσόνα Δήμητρα Σεργίου.

Σε αυτή την κωμικοτραγική εκπομπή συμπαρουσιαστής με την κυρία Μόργκαν Νικολάου ήταν και ο ηθοποιός Αντρέας Αργυρίδης πότε ως ο εαυτός του και πότε ως η ηρωίδα του-μπουχτήσαμε να την βλέπουμε-Άντζελα. Η εκπομπή ειδικευόταν στο καζαντί παρακαλώ, αφού οι συμμετέχοντες από τηλεφώνου –αφού χρυσοπλήρωναν το τηλεφώνημα– είτε επέλεγαν έναν αριθμό για να τραβήξει την μπίλια από το καζαντί με χάρη η παρουσιάστρια είτε να του μοιράσει απλόχερα ρευστό, τηλεοράσεις και ηλεκτρικά είδη.

Φυσικά, η συμμετοχή ήταν αθρόα με το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού να παίρνει βέβαια φωτιά. Με φόντο τη μούρη της κυρίας Νικολάου Μόργκαν στην ταπετσαρία του σκηνικού, η οποία με χάρη τίναζε τις ξανθιές τις τρέσες στη φάτσα μας, επιδεικνύοντας τα κάλλη της παρακολουθούσε εμβρόντητος ο τηλεθεατής ένα τηλεοπτικό παραλήρημα με τσιφτετέλια και τσαχπινιές από την παρουσιάστρια. Η εκπομπή «Παρ’ τα όλα» ξαφνικά διεκόπη, η κυρία Νικολάου Μόργκαν πήρε τις τρέσες της και έφυγε, επιστρέφοντας δριμύτερη αφήνοντας το μπαλάκι από το καζαντί, πιάνοντας τα μπαλάκια της τόμπολας. Σε μία ανανεωτική τάση ο Extra λοιπόν αποφάσισε να ενισχύσει το καζαντί του, μετατρέποντάς το σε bingo-τόμπολα.

Η νέα πλέον παραγωγή του καναλιού αποτελείται από έναν κεντρικό παρουσιαστή, τον γίγαντα Γιώργο Αυτιά, τρεις συμπαρουσιάστριες, ανάμεσά τους βέβαια οι σταρ του σταθμού κυρίες Μόργκαν Νικολάου και Σεργίου και πολλά-πολλά μπαλάκια για την κλήρωση της τόμπολάς. Το «Bingo» έκανε την εμφάνισή του την προηγούμενη Δευτέρα και θα μεταδίδεται κάθε βδομάδα μοιράζοντας στον σούπερ υπερτυχερό 10.000 ευρώ. Βέβαια, σόου χωρίς ψυχαγωγικό-τραγουδιστικόκαλλιτεχνικό πρόγραμμα και καλεσμένους δεν γίνεται. Ποδαρικό στον Αυτιά λοιπόν έκανε η γουρλού Κατερίνα Στανίση και ο Άριστος Μοσχοβάκης στο πιάνο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τον παρουσιαστή ως ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες. Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Μοσχοβάκης δηλαδή; Μάλλον, για να το λέει ο Αυτιάς.

Η συγκεκριμένη εκπομπή «Bingo», όπως και η προηγούμενη, «Παρ’ τα όλα» πρέπει να ελεγχθούν πάραυτα από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ώστε να εξακριβωθούν η γνησιότητα της συμμετοχής και των τηλεφωνημάτων όσο και η διανομή των δώρων και των χρημάτων. Όσο για το επίπεδο, την αισθητική και την ποιότητα της εκπομπής ούτε συζήτηση, έχουν καεί οι μετρητές.

Media: Τελευταία Ενημέρωση