ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Επανήλθε για Σηφάκη

Η περίπτωση του Αλεξάντερ Νέγκρι δεν ενδιαφέρει πλέον τους νταμπλούχους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μιλώντας στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος, ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ Βάσσος Ηλιάδης, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα νέας ενίσχυσης των γαλαζοκιτρίνων με τερματοφύλακα.

«Παρουσιάστηκε το πρόβλημα με τον Κοδίνα. Μας έβαλε σε σκέψεις, κοιτάζουμε, είναι μεταγραφική περίοδος και τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι και το πιο εύκολο να έρθει τερματοφύλακας και να παίξει την Τρίτη. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να στελεχώσουμε την ομάδα το συντομότερο».

Η περίπτωση του Αλεξάντερ Νέγκρι δεν ενδιαφέρει πλέον τους νταμπλούχους για αρκετούς λόγους. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Ελλαδίτη διεθνή Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος είχε προταθεί στον ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Μιχάλη Σηφάκη είναι πιθανόν στο ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις ίσως και εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με αναφορά στον Super ΣΠΟΡΤ, είναι πολύ πιθανόν το ενδεχόμενο ο Σηφάκης να έρθει στην Κύπρο σήμερα για τις τελικές επαφές και τις ιατρικές εξετάσεις.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση