ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κετσπάγια: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι το μέλλον μου»

Ιδανικό το ντεμπούτο του Γεωργιανού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Το ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ήταν ιδαινικό. Ο νέος τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

Ο Γεωργιανός σημείωσε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει την ομάδα και είναι σίγουρος ότι ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί πάρα πολύ δυνατός στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Καβενάγκι ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο ντεμπούτο του.

Αναλυτικά

«Η έκταση του σκορ αδικεί την Πάφο αν δούμε τη συνολική παρουσία της ομάδας. Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ανατρέψουμε αυτή τη ψυχολογία που υπήρχε στην ομάδα. Το χειρότεροο ήταν αυτό. Μετά από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν το εύκολο.

Λέχθηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα και καλά και κακά και από αυτά που δεν λέγονται. Θέλω να πω ότι είμαι ένα άνθρωπος που αν κοιτάξω πίσω μου μπορώ να πω με περηφάνια ότι έχω κάνει κάτι στην ζωή μου και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Τώρα το μέλλον μου είναι στο ΑΠΟΕΛ και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Οι στόχοι είναι πρωτάθλημα Κύπελλο και διάκριση στην Ευρώπη».

Για τον Καβενάγκι:

«Χαιρόμαστε που ήρθε που ήρθε στην ομάδα μας αυτός ο παίκτης. Είναι ευχάριστο πράγματι να σκοράρει δυο γκολ στο πρώτο του παιχνίδι, δείχνει την κλάση του».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση