ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Στο βάθος ο Αστέρας

Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι απέναντι στους Αρκάδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ρεπό για σήμερα στους ποδοσφαιριστές.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αρχίσει να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ένωση ήταν εξαιρετική. Η ομάδα της Λευκωσίας πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση που έδωσε χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο. Η ομάδα μπήκε σε ένα σωστό αγωνιστικό δρόμο και όλοι περιμένουν να έχει μια ανάλογη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικές όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και στην Ευρώπη. Η ομάδα του Κετσπάγια ξεκίνησε με δυο ήττες στον όμιλο και πλέον η υπόθεση δυσκολεύει πάρα πολύ. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίκτες θα σηκώσουν λευκή πετσέτα. Ο αγώνας της μεθεπόμενης Πέμπτης κόντρα στον Αστέρας είναι ο πρώτος από τους «τρεις» τελικούς που θα δώσουν οι «γαλαζοκίτρινοι». Η ομάδα της Τρίπολης δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Χρονολογικά προηγείται ο αγώνας με την ΑΕΛ όμως οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, θέλοντας και μη, σκέφτονται από τώρα το Γιουρόπα Λιγκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση