ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τετ-α-τετ Αναστασιάδη - Πρίγκιπα Καρόλου στη Μάλτα

Κυπριακό, Μεταναστευτικό, Τρομοκρατία και Κλιματική Αλλαγή στην ατζέντα

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει σήμερα, στις 7 μμ ώρα Κύπρου, συνάντηση με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της Κοινοπολιτείας, στη Βαλέττα.

Στη συνάντηση θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την Κλιματική Αλλαγή, το Μεταναστευτικό, την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τον Πρίγκιπα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.  

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη Μάλτα, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών  Ιωάννη Κασουλίδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα παραστεί σήμερα το πρωί μαζί με τη σύζυγό του κα Αντρη Αναστασιάδη, στην εναρκτήρια τελετή της Συνόδου της Κοινοπολιτείας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοπολιτείας προς τιμή των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στη Σύνοδο.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στην πρώτη εκτελεστική συνεδρία της Συνόδου κατά την οποία θα γίνει, μεταξύ άλλων, ανασκόπηση των εξελίξεων στην Κοινοπολιτεία, παρουσίαση της Έκθεσης της Υπουργικής Ομάδας Δράσης της Κοινοπολιτείας και παρουσίαση της διετούς έκθεσης του Γενικού Γραμματέα της Κοινοπολιτείας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση