ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

La vie en Roze: Γιατί την άνοιξη τα θέλουμε (βλέπουμε) όλα ροζ

Το ροζ του χαλαζία αναδεικνύει την κοριτσίστική μας πλευρά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το λεγόμενο ροζ του χαλαζία αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις και η φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Με το πέρας και της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, τα παγκόσμια ντεφιλέ δέχτηκαν την απόλυτη εισβολή του ροζ, παρέα βέβαια και με άλλα αγαπημένα χρώματα, βλέπε το πάντα αγαπημένο μπλε, το διαχρονικό λευκό κ.τ.λ.
Το ροζ που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν είναι το πολύ απαλό ροζ, το ροζ του ζαχαρωτού, της καραμέλας, η απόχρωση της πούδρας. Πρόκειται για ένα απαλό, γλυκύτατο χρώμα που θα φωτίσει τους καθημερινούς ενδυματολογικούς συνδυασμούς σας.

Αξιοποιήστε, λοιπόν, τη συγκεκριμένη απόχρωση, και για καλύτερο αποτέλεσμα δοκιμάστε να την αντιπαραβάλετε δίπλα από γήινες αποχρώσεις, αλλά και πιο έντονες, καταλήγοντας σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, δώστε μία ευκαιρία στο συνδυασμό του κόκκινου με το ροζ, του δαμασκηνί με το ροζ, αλλά και του μπλε με το ροζ ή του λευκού ή μαύρου με το ροζ. Τολμήστε να επιλέξετε το ροζ σε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, όπως μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια, παντελόνες και πανωφόρια, φορέματα και pencil φούστες.

Από την άλλη, μπορείτε να εντάξετε το λεγόμενο ροζ του χαλαζία στις καθημερινές σας επιλογές υπό τη μορφή των αξεσουάρ. Έτσι, ροζ τσάντες, ζώνες, φουλάρια και καπέλα έχουν την τιμητική τους.

Και αυτή την άνοξη, λοιπόν, δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε άφοβα με τις επιλογές σας, εντάσσοντας το απαλό ροζ σε αυτές. Σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, ακόμα και σε χρώμα μανικιούρ, το ροζ αναδεικνύεται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μόδας της σεζόν, που υπόσχεται να βγάλει προς τα έξω την πιο κοριτσίστικη και φρέσκια σας πλευρά. Παίξτε μαζί του και φορέστε το με δροσερή διάθεση. Μια ιδανική επιλογή, για εσάς που θέλετε να τα βλέπετε όλα ροζ στη ζωή σας.

 

 

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση