ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι δηλώσεις Χατζησάββα, οι Ομονοιάτες και το «άδειασμα» της ΕΔΕΚ(φωτο)

Δεν διστάζει η ΕΔΕΚ να τον αφαιρεσεί από υποψήφιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέα αναταραχή στους οπαδούς της Ομόνοιας έφεραν οι δηλώσεις του υποψηφίου επαρχίας Αμμοχώστου Στάυρου Χατζησάββα, που έκανε σε κοινωνικό δίκτυο.

Ο κ. Χατζησάββας είχε κάνει συγκεκριμένη ανάρτηση λέγοντας «Μεγάλη μέρα σήμερα για την Ορθοδοξια αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή εάν γράψω ότι οι φλωροι πράσινοι απόψε παίζει να μπουν μες τα ερμαρκα θα γίνει χαμός;; Το χοχοι από που βγήκε; το έχω απορία εδώ και καιρό! lol Marios Hannides Andreas Pitsillides».

Αργότερα έσπευσε να τη διαγράψει και να δημοσιεύσει την απολογία του: «Απολογούμαι στο φίλαθλο κοινό για την ανάρτηση μου που αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου και για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Δεν ήταν πρόθεση μου να στεναχωρήσω κανένα και πραγματικά δεν περίμενα να πάρει διαστάσεις. Τα ποδοσφαιρικά πειράγματα είναι καθημερινό φαινόμενο στην Κύπρο ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό. Άλλωστε νιώθω την ανάγκη να το πω για ακόμα μια φορά δημόσια ότι όλοι μου οι φίλοι είναι με την Ομόνοια και μάλιστα παρακολούθησα και αγώνα της Ομόνοιας από την θύρα 9 στο παρελθόν.. Όλα τα άλλα νομίζω είναι κακοπροαίρετα.»

Η ΕΔΕΚ με λιτή και αυστηρή ανακοίνωση της «άδειασε» τον υποψήφιο τονίζοντας πως «Το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή Αμμοχώστου Σταύρου Χατζησάββα για τα ποδοσφαιρικά πράγματα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση το Κίνημα και κακώς έγινε.»

Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι το περιστατικό δεν έχει λήξει για το κόμμα. Άλλωστε όπως αναφέρουν ο κ. Χατζησάββας έχει πολλές φορές προκαλέσει με τη στάση του και τη συμπεριφορά του. Σημειώνουν πως η διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο είναι υπαρκτό ενδεχόμενο καθώς όπως αναφέρουν δεν διστάζουν να πάνε την μέρα της κάλπης με λειψό ψηφοδέλτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση