ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Πάει για καρέ νικών

Στην αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» συμπεριλήφθηκαν δυο νεαροί κεντρικοί αμυντικοί

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί το απόγευμα στο Μακάρειο από τη Δόξα, έχοντας ως στόχο την τέταρτη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν το τρίποντο για να ανοίξουν –έστω και προσωρινά- τη βαθμολογική ψαλίδα από τις ομάδες που ακολουθούν. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο απέναντι στον Άρη. Ο Δανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αστίθ και Μπερτόλιο. Στην αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά δυο νεαροί κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας των U21, οι Τζέικομπ Ηλιόπουλος  και Ζαχαρίας Άδωνη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ένας εκ των Ιωάννου ή Λάγο. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μοράις και Μερκή.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς θα πάρει φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί δίπλα από το Βινίσιους στη μεσαία γραμμή. Στα φτερά θα κινούνται οι Εφραίμ και Αλωνεύτης ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντε Καμάργκο και Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση