ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Για το πρώτο βήμα

Πρωτάθλημα, προγραμματισμός, μεταγραφές και ανανεώσεις θα πρέπει απόψε να παραμεριστούν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Νταβίντ Μπαράλ που ξεκίνησε προπονήσεις, η ευτυχής κατάληξη χθες με τον Γιώργο Εφραίμ και το νέο του συμβόλαιο, ο Σεντρίκ Γιαμπερέ που αναμένεται, το ψάξιμο για μέσο που συνεχίζεται και μέσα σε όλα αυτά το Κύπελλο.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινάει απόψε τη φετινή του πορεία στη διοργάνωση του Κυπέλλου, με στόχο ασφαλώς την κατάκτηση και αυτού του τίτλου. O αποψινός (19.00) πρώτος αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, θα πρέπει απαραίτητα να φέρει το ζητούμενο, το αποτέλεσμα δηλαδή που θα ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη Τετάρτη (25/2) εκτός έδρας.

Πρωτάθλημα, προγραμματισμός, μεταγραφές και ανανεώσεις θα πρέπει απόψε να παραμεριστούν. Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση εξίσου σημαντική για τον ΑΠΟΕΛ, η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων κάθε χρονιάς αποτελεί διαχρονικό στόχο και η καλή αρχή για την υλοποίηση του επιβάλλεται να γίνει απόψε στο ΓΣΠ.

Με βάση την κλήρωση και τον ορισμό των αγώνων, για τον ΑΠΟΕΛ οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο κύπελλο συμπίπτουν με μια περίοδο αγώνων με χαμηλό το θεωρητικό βαθμό δυσκολίας στο πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν. Σε αντίθεση μάλιστα με το βαρυφορτωμένο και δύσκολο πρόγραμμα, από την αρχή της φετινής περιόδου και μέχρι το Δεκέμβριο, ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευχέρεια τις τελευταίες εβδομάδες με άνεση να διαχειρίζεται τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να παίρνει το ζητούμενο.

Η Νέα Σαλαμίνα ασφαλώς και δεν θεωρείται εύκολος αντίπαλος, δεδομένο πως θα χρεαστεί μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί η πρόκριση, ξεκάθαρα ωστόσο, ο πρώτος λόγος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και αδιαμφισβήτητα από τη δική του αγωνιστική παρουσία θα εξαρτηθεί η τελική έκβαση των δύο αγώνων και της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πολύ σημαντικός ο αποψινός πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ. Στην ουσία ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία έδειξε να βρίσκεται στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, απέναντι όμως σε ένα πολύ πιο ποιοτικό και δύσκολο αντίπαλο σε σχέση με την Αναγέννηση, τον Άρη και τη Δόξα.

Αν το πετύχει, πέραν από το να «κλειδώσει» το θέμα πρόκρισης, θα δώσει συνέχεια στη γενικότερη δυναμική που δημιουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, αναγκαία για τα πολύ πιο δύσκολα που θα ακολουθήσουν και στις δύο διοργανώσεις...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση