ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης προσφωνεί τη Δευτέρα ο ΥΠΕΞ

Στις 24 Ιανουαρίου την συνέλευση θα προσφωνήσει ο ΠτΔ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΕΕ) θα προσφωνήσει τη Δευτέρα ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, ο Κύπριος Υπουργός και Πρόεδρος της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, θα ενημερώσει για τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου, καθώς και για τις εξελίξεις που μεσολάβησαν από την προηγούμενη συνάντηση της ΚΣΣΕ τον Οκτώβριο του 2016.

Κατά την εκεί παρουσία του, ο κ. Κασουλίδης θα έχει συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Thorbjørn Jagland και με τον Πρόεδρο της ΚΣΕΕ Pedro Agramunt. Στις 24 Ιανουαρίου 2017, την Ολομέλεια θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιαδής.

Ακολούθως, ο κ. Κασουλίδης θα μεταβεί στην Βιέννη, όπου την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας στο Μόνιμο Συμβούλιο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), μετά από πρόσκληση της Αυστριακής Προεδρίας του ΟΑΣΕ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση