ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Η Τετραμερής του Φούλη, η μοναξιά του Σιζό και ένα πορνοσάιτ

= ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ατελείωτη φαινόταν για τον Άντρο η χειραψία που αντάλλαξε χθες με τον Νικόλα. Η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν, ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα, μου έλεγε χθες πως η πιο δύσκολη στιγμή της συνάντησης ίσως να ήταν αυτή η χειραψία. "Είναι αξιοθαύμαστος ο κύριος Άντρος που άντεξε τόσο πολύ" μου είπε. 

Για την ουσία της συνάντησης η θέση της ήταν πως πήγε όπως αναμενόταν: "Σε πολιτισμένο κλίμα και με διάθεση άντε να τελειώνουμε". Εξάλλου, όπως μου είπε ρίχνοντας σπόντες, ο Νικόλας είχε και άλλες συναντήσεις να προλάβει...

Αναφερόταν φυσικά στη νέα Τετραμερή που συγκλήθηκε στη Λευκωσία με τους Νικόλα, Αβέρωφ, Χάρη και Ζέτα. Ως ένα νέο ιδιότυπο Υπουργικό η νέα Τετραμερής συζήτησε τον προϋπολογισμό του 2019 και το πακέτο κοινωνικής στήριξης. Οι προτάσεις του μίνιμουμ ή μάξιμουμ προγράμματος συνεργασίας που έσκασε ξαφνικά μεταξύ Νικόλα-Αβέρωφ έχει συνεπάρει πολλούς και στο ΔΗΚΟ και στον ΔΗΣΥ.

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν δει με καλό μάτι την πρόσφατη "Τριμερή" στο Προεδρικό μεταξύ Νικόλα, Αβέρωφ και Healthy. Μπορεί κάποιοι να μην χώνεψαν ούτε την χθεσινή Τετραμερή αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ο Αβέρωφ ως καλός περβολάρης της Αργάκας ξέρει πού θα το οδηγήσει. Αυτό τουλάχιστον μου έλεγε χθες η Μάνταμ του Φούλη σημειώνοντας ότι ο μεγάλος αρχηγός επενδύει πολλά στις κοινές προτάσεις των δύο κομμάτων για το πακέτο κοινωνικής στήριξης και τις προτεινόμενες μειώσεις στις τιμές των καυσίμων.
"Εάν καταφέρουν και προχωρήσουν την πρόταση ο Φούλης είναι σίγουρος όχι μόνο ότι θα καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις υπάρχουν στα δύο κόμματα αλλά και στην αντιπολίτευση που δεν θα έχουν παρά να συναινέσουν"...

Μια και αναφέρθηκα στον Φούλη σας ενημερώνω πως η εξάρτησή του από το Twitter καλά κρατεί. Τις τελευταίες μέρες τον έπιασε το βουκολικό του. Ανάρτησε βίντεο με ένα αλογάκι της Παναγίας να τρέχει και σχολίασε πως "όσο και να προσπαθεί ο άνθρωπος με την τεχνολογία... δεν μπορεί να ξεπεράσει την φύση ιδιαίτερα στην εξακίνηση". Την επομένη εμφανίστηκε ο ίδιος με τα αθλητικά του και σε τέσσερις φωτογραφίες μας έδειξε βήμα-βήμα όπως η Βέφα πώς τρώνε το ρόδι στην Αργάκα. "Στην @argaka έτσι τρώμε και απολαμβάνουμε τα ρόδια, ακόμη και σήμερα!" έγραψε διαλύοντας κάθε αμφιβολία που είχαμε ότι αδυνατούσε να φάει το ρόδι.

Στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφίες του από το δείπνο με τον Ταλάτ και τη σύζυγό του. Χωρίς καμία αναφορά στα ρόδια. Και χθες το απόγευμα ανάρτησε τρεις φωτογραφίες με τον Νικόλα, τη Ζέτα και τον Χάρη στα γραφεία του ΔΗΣΥ, από την προαναφερόμενη Τετραμερή σημειώνοντας: "Με συνεργασία μπορούμε να προχωρήσουμε στην κατανομή των κοινωνικών μερισμάτων στους πολίτες. Με υπευθυνότητα, διατηρώντας την δημοσιονομική σταθερότητα."
Τώρα πια πείστηκε και ο κύριος Άντρος και η κυρία Γιαννούλλα γιατί ο Νικόλας βιαζόταν χθες. Είχε μια δημοσιονομική σταθερότητα να διατηρήσει και κοινωνικά μερίσματα να διαχειριστεί, σίγουρα όχι με τον κύριο Άντρο...

Αυτό που ζει ο παραλίγο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς δεν είναι ανέκδοτο. Ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια και της πολιτικής και της επιστημονικής φαντασίας. Η ιστοσελίδα που χρησιμοποιούσε προεκλογικά για να μεταδίδει τα μηνύματα του υποψήφιου προέδρου στους ψηφοφόρους διακινεί πορνογραφικό, ναι καλά διαβάσατε, πορνογραφικό υλικό! Με το που μπαίνει κάποιος στην ιστοσελίδα βλέπει μια σειρά από καλλονές που όπως αναφέρεται είναι από τη Λεμεσό (;) και είναι έτοιμες για όλα!
Προς τιμή του ο Μαλάς βγήκε ο ίδιος στο Twitter και ξεκαθάρισε την υπόθεση. Όπως έγραψε χθες το απόγευμα: "Ενημερώθηκα πριν λίγο ότι κάποιοι αγόρασαν το προεκλογικό μου domain και διακινούν πορνογραφικό υλικό. Απολογίες προς οποιονδήποτε έχει τυχόν εκτεθεί σε αυτό το υλικό μέσω των λογαριασμών μου στα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης)".
Και ενώ ο Μαλάς καλά έκανε και ξεκαθάρισε τη θέση του οι νέοι διαχειριστές του παλιού του domain τρίβουν τα χέρια τους για την ανέλπιστη διαφήμιση. Μετά τις διευκρινήσεις του Σταύρου χιλιάδες ήταν τα κλικ που έγιναν από περιέργεια στον ξεχασμένο ιστότοπο του υποψήφιου.


ΚΟΥΪΖ: Τελικά θα είναι ο Μαρίνος Σιζόπουλος ο μόνος υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ; Θα επαληθευθούν οι κακές γλώσσες που τον βλέπουν να μένει εντελώς μόνος, αυτός και ο εαυτός του στο κόμμα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση