ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Περιμένοντας το κείμενο…

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Πως οδύρεται ενώπιον του γιατρού, ο απελπισμένος να εξασφαλίσει τη συνταγογράφηση για τα χάπια του, κάπως έτσι, όχι οι οπαδοί, αλλά οι ομάδες μας περιμένουν την ιατρική ομάδα της ΚΟΠ να τους παραδώσει το πρωτόκολλο που θα διέπει την σχέση των οπαδών με το γήπεδο.

Πόσος κόσμος θα είναι στην κερκίδα, σε ποια διάταξη θα κάθεται, πως θα γίνεται ο έλεγχος στις εισόδους, πως θα διατίθεται τα εισιτήρια, θα δουλέψουν ή όχι τα τουρνικέ, δικαιούται ή όχι κόσμος να παρακολουθήσει τα φιλικά ματς του καλοκαιρού… ένα σωρό ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και δικαίως οι ομάδες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κατά κάποιο τρόπο νιώθουν ακρωτηριασμένοι, αφού δεν τους παρέχεται καμία δυνατότητα να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τους οπαδούς- πελάτες ή αν θες να προμοτάρουν το προϊόν τους μήπως και προσελκύσουν κόσμο στην έδρα τους.

Τόσους μήνες περιμένουν και δυστυχώς η ΚΟΠ και η ιατρική της ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Περιμένουν λέει να συνταχθεί το κείμενο ακολούθως να υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές του κράτους και τελικώς να παραδοθεί στις ομάδες για να κάνουν τα κουμάντα τους. Αργοπόρησαν ή όχι, άμα εξαιρέσεις τον Μάρτη που μας χτύπησε την πόρτα ο ιός, είχαν ενώπιον τους Απρίλη, Μάη και Ιούνη… Όπως και αν έχει. Λίαν συντόμως, το «κείμενο» βασισμένο στους κανόνες των επιδημιολόγων θα βρίσκεται ενώπιον των ομάδων προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους. Ένα κείμενο γραμμένο και ελεγχόμενο ξανά και ξανά από τους επιστήμονες, γεμάτο από κανόνες και λεπτομέρειες που θα διαφοροποιήσει πλήρως τις ζωές των οπαδών και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Όπου ο καθένας θα τηρεί αυστηρά τους κανόνες, έχοντας ως γνώμονα και την αίσθηση προσωπικής ευθύνης. Και η πραγματικότητα που θα περιγράφει θα είναι παντελώς άγνωστη για όλους. Για τις ομάδες, τους παράγοντες, τον κόσμο, τα γήπεδα, το ποδόσφαιρο… τις ζωές μας γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση