ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Podcast - Διασπορά Ειδήσεων 23-05-2022

Η ενημέρωση της ημέρας από την Οριάνα Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΡΣΙΑΝΗΣ. Ο Πρόεδρος του Δημοσιονομικού Συμβουλίου αναλύει γιατί πρέπει να ληφθούν στοχευμένα μέτρα εξηγώντας ότι με την αύξηση που καταγράφει ο πληθωρισμός σήμερα θα πρέπει το Υπουργείο Οικονομικών να λειτουργήσει με σύνεση.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ. Ο Διευθυντής του τμήματος επιχειρηματικής ανάπτυξης και οικονομίας της ΟΕΒ μιλά για πιθανά μέτρα που πρέπει να ληφθούν αλλά και το πως οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΤΣΑΣ. Ο Γ.Γ. της ΣΕΚ δηλώνει ότι κατέθεσαν εισηγήσεις που κινούνται σε δυο πτυχές ,12 σημεία σε ένα πλαίσιο εισηγήσεων που μπορούν να εφαρμοσθούν άμεσα και άλλα επτά σημεία τα οποία αφορούν τον μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα τα οποία είναι διαρθρωτικού χαρακτήρα.

Δρ ΜΙΧΑΛΗ ΒΩΝΙΑΤΗΣ. Ο επιδημιολόγος εξηγεί για την ευλογιά των πιθήκων πως πρόκειται για μια ιογενή νόσο και ότι η μετάδοση από άνθρωπό σε άνθρωπο γίνεται κυρίως μέσω μεγάλου μεγέθους σταγονιδίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ. Ο δημοσιογράφος, συνεργάτης της «Κ» στις Βρυξέλλες μιλά για τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα η Επίτροπος Ενέργειας Κάντρι Σίμσον σε σχέση με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Κύπρος όσον αφορά την παραγωγή ηλιακής και αιολικής ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Διασπορά Ειδήσεων: Τελευταία Ενημέρωση