ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Ο Jho Low δεν είναι ο Αβέρωφ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

-‘Ενας Ππεκρής θα μας σώσει στη Λάρνακα.

-Τί εννοείς Αννίτα μου, πως μόνο ένας μεθυσμένος θα δεχτεί να βάλει υποψηφιότητα;

Δεν είμαι εγώ ο Jho Low. Γιώργος Παμπορίδης. Ούτε εγώ. Γιώργος Παπανδρέου. Εγώ ξέρω ποιος είναι. Αβέρωφ Nεοφύτου

-Όχι, Ππεκρής λέγεται, του μίλησα και δέχθηκε.

-Αλληλούια, χτυπάτε τις καμπάνες του Άη Λάζαρου να ακουστούν μέχρι τις Φοινικούδες.

Τον πιο πάνω διάλογο υπέκλεψε το μαύρο κατασκοπευτικό μου βαν από τα γραφεία της Πινδάρου και σας τον μεταφέρω επί λέξη.

Τώρα που είπα μαύρο κατασκοπευτικό βαν θυμήθηκα τον Αβέρωφ, ο οποίος ήταν το πρόσωπο της χθεσινής ημέρας, αφού σαν ιδιωτικός ντετέκτιβ εντόπισε ποιος είναι ο περιβόητος Jho Low και έκανε την αποκάλυψη της χρονιάς δίνοντάς του τα αρχικά GP. Αυτό βέβαια προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γιώργου Παμπορίδη (George Pamporides), ο οποίος έσπευσε στο τουίτερ να διευκρινίσει πως το υπονοούμενο του Φούλη δεν αφορά αυτόν.

Ο Αβέρωφ επανήλθε διευκρινίζοντας πως ο Jho Low σίγουρα δεν είναι ο Παμπορίδης αφού αυτός δεν ζει στην Αμερική (!!!), κορυφώνοντας έτσι το θρίλερ και την αγωνία, αφού όλοι προσπαθούσαμε να θυμηθούμε ποιον γνωστό έχουμε στην Αμερική με τα αρχικά G.P. Και νομίζω το βρήκα: είναι ο George Papandreou . Πάει συχνά στην Αμερική. Λέτε;

Το παράπονο της αγαπημένης μας αλεπούς της Αργάκας ήταν ανάρτησή του Jho Low που άφηνε υπαινιγμό για ανάμειξη του στις αποφάσεις για το -σκανδαλώδες όπως εξελίσσεται- θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, ενέργεια την οποία ο Φούλης μας απέδωσε σε εσκεμμένη παραπληροφόρηση που δόθηκε στον γνωστό τουιτερά με σκοπό να τον πλήξουν. Τον έπληξαν άραγε; Εμείς πάντως δεν πλήττουμε ποτέ.

Αρκετά συμπαθητικά τα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια που εξήγγειλε χθες ο Πρόεδρος. Θα παρέχουν σε αρκετούς συμπατριώτες μας μια έστω προσωρινή ανακούφιση. Το ότι βέβαια αργά ή γρήγορα, άμεσα ή έμμεσα, εμείς θα πληρώσουμε πάλι το κόστος των μέτρων είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Η μαγκιά Πρόεδρε μια είναι η δημιουργία νέων πόρων εσόδων για το κράτος και τους πολίτες του. Αν δεν το πετύχουμε αυτό, όλα τα άλλα θα είναι απλώς…πατσιαρίσματα. Και φυσικά θα ήταν καλό να σταματούσαμε να αιμορραγούμε εκατοντάδες εκατομμύρια σε πρόστιμα ρύπων, αποτέλεσμα λανθασμένων χειρισμών της αμαρτωλής ΑΗΚ.
Για την πολυαναμενόμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα προβλήματα που ήδη την ταλανίζουν έχουμε σήμερα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών στην παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών. Αν είχατε διαβάσει τον ίδιο τίτλο πριν δύο μέρες μην ανησυχείτε, δεν βιώνετε ντεζαβού. Είχαμε όντως πανομοιότυπη συνάντηση και την Τρίτη. Η μεγάλη διαφορά είναι πως την Τρίτη η σύσκεψη έγινε με Προεδρεύων τον Χριστοδουλίδη ενώ σήμερα θα γίνει με συντονίστρια την Αννίτα μας. Λέτε σήμερα, εκτός από την κοινή διαπίστωση πώς «η μεταρρύθμιση είναι για τα μπάζα αλλά θα την εφαρμόσουμε και βλέπουμε», να προκύψουν μήπως και κάποιες πιθανές λύσεις; Χλωμό το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση