ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Ο πολυμήχανος Οδυσσέας και ο άγνωστος Χ

=ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Καταφεύγει και πάλι στο Τουίτερ (θα το λέμε έτσι μέχρι να συνηθίσουμε το Χ) ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αυτή τη φορά για να καταγγείλει τον λογαριασμό παρωδία Jho Low που, σύμφωνα με το παράπονό του, τον έχει αποκαλέσει μεταξύ άλλων “λέρα, λέσιην και κτηνό”! Δεν είμαι βέβαιος αν η συγκεκριμένη αντίδραση του Γενικού Ελεγκτή είναι η ενδεδειγμένη αφού, πρώτον, αναπαράγει τους εις βάρος του χαρακτηρισμούς και δεύτερον, διαφημίζει τον Jho Low δημιουργώντας του μεγαλύτερο κοινό και περισσότερους followers.

Ποιος είναι όμως αυτός ο περιβόητος τουιτεράς που έχει αναστατώσει την πολιτική σκηνή της Κύπρου -ιδιαιτέρως τον Οδυσσέα μας- τους τελευταίους μήνες; Ο Ελεγκτής της καρδιάς μας -με γεια το νέο γκρουπ στήριξης του Γενικού Ελεγκτή by the way- ισχυρίζεται πως πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο που θέλει απλώς να βλάψει πολιτικούς του αντιπάλους. Αυτό δεν θα το σχολιάσω καθότι Karma is a bitch ή, στα κυπριακά «τωρά εν της παπαθκιάς τα ξύλα». Άσχετο, αλλά δεν είναι το άκρον άωτο της τραγικής ειρωνείας να σε εξοργίζουν πρακτικές που στο παρελθόν χρησιμοποίησες εσύ ο ίδιος; Και εννοείται δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε. Μιλώ γενικά και αόριστα και όσοι καταλάβουν κατάλαβαν.

Στη συνέντευξή του πάντως στην Kατερίνα Hλιάδη ο μυστηριώδης κύριος Jho Low δήλωσε πως είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Σε κάθε περίπτωση, Jho Low πες αλεύρι ο Οδυσσέας σε γυρεύει, δεν θα πνάσει αν δεν σε έβρει.

Έκανε σοβαρά λάθη στη ζωή του, δήλωσε ο Πούτιν για τον Πριγκοζίν. Οι κακές γλώσσες λένε πως όταν ο Πριγκόζιν ζήτησε από τον Πούτιν να τον συγχωρέσει ο δεύτερος του απάντησε “σύντομα θα είσαι συγχωρεμένος”.

Από τους κόκκινους συναγερμούς που μας προειδοποιούσαν για καύσωνες περάσαμε απότομα στους κίτρινους συναγερμούς που μας προειδοποιούν για καταιγίδες. Όπως και στην πολιτική ζωή μας έτσι και στον καιρό -τον κακό μας τον καιρό- είμαστε μια χώρα των άκρων, του ύψους και του βάθους. Και φυσικά όποτε ακούμε για έντονες βροχές δεν μπορούμε παρά να φέρουμε στο μυαλό μας την επική ατάκα ταλαιπωρημένου Σκαλιώτη ο οποίος, μετά από μικρή νεροποντή που όμως προξένησε μεγάλες καταστροφές, είχε δηλώσει στην κάμερα πως “όποτε κατουρήσει ο στρούθος η Λάρνακα πνίγεται”!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελεγκτής  |  ΔΗΣΥ  |  ΔΗΚΟ  |  ΑΚΕΛ  |  ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση