ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Ο Αβέρωφ, τα φλιπ φλοπ και η Χεζμπολάχ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ωχ ωχ ωχ. Πάλι εμφανίστηκε σε podcast ο Αβέρωφ –μα πώς τα προλαβαίνει όλα;– για να διερωτηθεί γιατί πανηγυρίζουν για το 24 τοις εκατό αυτοί που στις Προεδρικές θεώρησαν καταστροφικό το 26 τοις εκατό! Well, Φούλη της καρδιάς μου, μήπως επειδή το 24 συνοδευόταν με πρωτιά, ενώ το 26 με την τελευταία θέση και τον αποκλεισμό; Σε άλλα νέα, στις προηγούμενες ευρωεκλογές με εσένα πρόεδρο ο ΔΗΣΥ πήρε 81.000 ψήφους και η Αννιτούλλα μέσα στον κακό χαμό που έφτιαξες εσύ και ο ακατονόμαστος έφερε μέσα στο μαντρί 91.316 ψηφοφόρους. Νοτ μπατ, όπως λένε και στην Αργάκα. Μιας και το έφερε η κουβέντα μας, μας πήρε πάλιν το χωρίο ο Χριστοδουλίδης σιόρ; Ούτε την Αργάκα δεν μπορείς να ελέγξεις;

Αν αυτός ο Χασάν της Χεζμπολάχ συνεχίσει να μας απειλεί τότε πρέπει να στείλουμε τον Φειδία να τον βάλει στη θέση του. Να μην ξεχνάμε πως ο Φειδίας ήταν ΟΥΚ. Κάποτε η Κύπρος ήταν ένα μικρό και ασήμαντο νησάκι. Κανείς δεν μας λάμβανε σοβαρά υπόψη. Ένα χρόνο και κάτι με τον νεαρό μας Νίκο στο τιμόνι και νιώθουμε πως είμαστε στο κέντρο του κόσμου. Μέχρι και στο κέντρο των σκοπευτικών της Χεζμπολάχ. Και σιγά που θα φοβηθούμε οργάνωση που τα μέλη της κυκλοφορούν με φλιπ φλοπ.

Μέσα σε όλο αυτό έσκασε μύτη το ΑΚΕΛ να ψέγει την κυβέρνηση για την στροφή στη δύση. Θα μπορούσε να επικαλεστεί τα καλά που μας έφεραν οι Αδέσμευτοι, ή η μητέρα Ρωσία και το ξανθό γένος που περιμένουμε να μας σώσει. ΕΟΚ – ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.

Λέγοντας φλιπ φλοπ περνάμε στο ΡΙΚ το οποίο με ανακοίνωσή προτρέπει τους υπαλλήλους του να μην προσέρχονται στην εργασία τους με φλιπ φλοπ. Πώς αλλιώς να πάνε όμως σε ένα χώρο όπου για τους περισσότερους είναι απλώς μέρος χαλαρών και ολόχρονων διακοπών; Εγώ θα τους έλεγα απλώς να φροντίσουν ώστε να έχουν τουλάχιστον ένα καλαίσθητο πεντικιούρ.

Στο μεταξύ η μισή ηγετική πυραμίδα του ΡΙΚ βρίσκεται –επίσημα ή ανεπίσημα– είτε σε διαθεσιμότητα είτε υπό διερεύνηση για οικονομικές και άλλες ατασθαλίες. Δεν είμαι σίγουρος πως αν βγάλουν τα φλιπ φλοπ θα λυθούν τα προβλήματα του ιδρύματος, όπως δεν είμαι σίγουρος πώς η απαγόρευση των κινητών θα λύσει τα προβλήματα της Παιδείας μας.

Ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, που μετακόμισε πρόσφατα από το κελί της μονής σε κελί κρατητηρίων, λέει πως πριμοδότησε με πολλές χιλιάδες ευρώ –μαύρα και αδήλωτα– τον Μητροπολίτη Ησαΐα. Σε μια περίπτωση ισχυρίζεται πως για να μην γίνουν αντιληπτοί του έστειλε μαύρη τσάντα με το συνθηματικό «τα χάπια σου, Δέσποτα». Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω. Αν η ιστορία αυτή γίνει σειρά πάει σίγουρα για Νέτφλιξ. Το κατασκοπευτικό Βαν μου με ενημέρωσε πως εντός της Μητρόπολης, μέσα από μια βιβλιοθήκη που μετακινείται, υπάρχει γκλαμ εστιατόριο επτάστερο, όπου οι συνέταιροι, (ουπς συγγνώμη), δωρητές Ρώσοι του Ησαΐα διοργανώνουν λουκούλλεια πάρτι γεύματα με μπάτζετ 1000 ευρώ το άτομο. Οποίος αμφισβητεί, υπάρχουν ονόματα και τιμολόγια. Cash is king.

Ο Πούτιν, διαβάζω, έδιωξε τους υφυπουργούς Άμυνας και διόρισε μια συγγενή του. Όλοι όσοι λοιπόν κατηγορείτε τον νεαρό μας Πρόεδρο για νεποτισμό και κουμπαροκρατία μπορείτε τώρα να σωπάσετε, γιατί όπως βλέπετε την πατέντα ακολουθούν και άλλοι. Όλοι μας ζηλεύουν και όλοι μας μιμούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση