ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Ο καβγάς για το πάπλωμα, της Λαϊκής Δεξιάς

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ένταση και πάλι στη Βουλή ανάμεσα σε βουλευτές του ΕΛΑΜ και την πρόεδρο του σώματος Αννίτα Δημητρίου. Σε ένα ρελάνς αρχηγικού προφίλ, η ξανθιά Παναγιά σε άψογα ελληνικά με ολίγον προφορά από Τρούλλους, υπερασπίσθηκε τους «περιθωριακούς» κατά το ΕΛΑΜ «συναδέλφους της» Λουκαΐδη, Τορναρίτη, Ευσταθίου, Ερωτοκρίτου.

Παρέδωσε μαθήματα ελληνοφρένειας και φανέρωσε και τους βασικούς λόγους που το ΕΛΑΜ γιγαντώθηκε μέσω του ΔΗΣΥ κατά την προηγούμενη δεκαετία: Έλλειψη λογικής και χαρίσματος στον πολιτικό λόγο. Το μεταναστευτικό ήταν η πρόφαση, η έλλειψη χαρίσματος επικοινωνίας στη νεολαία είναι η πολιτική αιτία των απωλειών του ΔΗΣΥ προς το ΕΛΑΜ. Μια έρευνα στις μικρές ηλικίες για την εικόνα της ινφλουένσερ προέδρου θα σας πείσει, αν όχι, βάλτε το βίντεο από την ομιλία της στη Βουλή. Τρούλλοι Vs Αργάκα σημειώσατε ένα.

Την περασμένη εβδομάδα, σε εκδήλωση με τίτλο «Νέα Ατζέντα για τους καταναλωτές», ο υπουργός Εμπορίου δήλωσε πως θα πρέπει να εποπτεύονται και ινφλουένσερς του Διαδικτύου! Γιώργο, αυτό ήταν κτύπημα κάτω από τη ζώνη στον ΔΗΣΥ. Όσον αφορά τώρα τις κατηγορίες που εκτοξεύονται κατά της χώρας μας μέσα από την έρευνα «Cyprus Confidential», ο ξεκάθαρος Νίκος ρωτήθηκε και –σε αντίθεση με τον προκάτοχό του– δεν είπε στους δημοσιογράφους πως θα τους πάρει ο Δαίμονας. Αντιθέτως, είπε πως «κανένας δεν είναι υπεράνω της φήμης της πατρίδας μας», που ήταν μια ενθαρρυντική δήλωση, παρόλο που το ΑΚΕΛ φωνάζει πως δεν μπορεί να καθαρίσει τους λεκέδες διαφθοράς της διακυβέρνησης Νίκαρου κάποιος που υπήρξε μέλος της και ακόμη δεν παραδέχεται καν ότι υπήρχε διαφθορά. Βέβαια, άλλου κόμματος ο οικονομικός διευθυντής πήγε φυλακή. Just saying.

Αν πάρουμε πάντως τα δεδομένα από την αρχή: Η διαρροή των εγγράφων έγινε μεσώ hacking σε ένα από τα γραφεία εξυπηρετήσεων των ολιγαρχών. Το γραφείο κλήθηκε να πληρώσει λύτρα, λέγεται 1,3 εκατ. ευρώ, και αυτό αρνήθηκε βλακωδώς. Έτσι τα στοιχεία πήγαν στον επόμενο προσφοροδότη. Το θέμα είναι ποιος πλήρωσε; Ποιον εξυπηρετεί η βίαιη προώθηση διεθνώς της λέξης «Cyprus» και η σύνδεσή της με τα keywords «Putin», «corruption» κ.λπ.; Και πόσο ανοχύρωτη είναι μια χώρα όταν πουλιέται η φήμη της για 1,3 εκατ. εύρω; Από τύχη υπάρχουμε, από απληστία θα καταστραφούμε.

Ο σκύλος της προέδρου της Μολδαβίας δάγκωσε τον πρόεδρο της Αυστρίας κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στη χώρα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ο σκύλος αυτός δεν ήταν κομματόσκυλο. Τέτοιους σκύλους χρειαζόμαστε και στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση