ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Το ακριβό μα άδειο e-kalathi

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Δεν το θέλει η Αγορά αυτό το εργαλείο, αποφάνθηκε με στόμφο ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κύριος Χατζηγιάννης -απλή συνωνυμία με τον πρώην υφυπουργό- αναφορικά με το e-kalathi. Ποιοί ακριβώς κύριε Χατζηγιάννη αποτελούν αυτή την περιβόητη… αγορά και ποια η σημασία τους; Εσένα για παράδειγμα -και τους υπόλοιπους βουλευτές- δεν σας ψήφισαν οι…Αγορές. Ούτε οι Υπεραγορές. Σας ψήφισαν ταλαιπωρημένοι πολίτες -ταλαιπωρημένοι εξαιτίας και πολλών λαθών των πολιτικών- για να παλεύετε ώστε να γίνει η καθημερινότητά τους λιγότερο οδυνηρή.

Είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι ελεύθερος όταν πουλιέσαι και αγοράζεσαι στην αγορά. Τζακ Νίκολσον

Να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν ασπάζομαι αυτά που λέγονται, γράφονται και υπονοούνται -ακόμη και σε χθεσινό άρθρο μεγάλης εφημερίδας του τόπου- ότι βουλευτές προωθούν συμφέροντα συγκεκριμένων Επιχειρήσεων εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών. Δεν πιστεύω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Κύπρο, το νησί της Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας. Το αποκλείω μετά βδελυγμίας.

Δεν διανοούμαι δηλαδή ότι βουλευτής εκλεγμένος από τον λαό, για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού, θα τον πρόδιδε με ένα τόσο χυδαίο τρόπο. Πιστεύω πως απλώς κάποιοι στον Συναγερμό δεν έχουν ακόμη κατανοήσει ούτε τι προνοεί το σχέδιο ούτε και πόσο πολύ ανάγκη το έχουν τα νοικοκυριά της Κύπρου σήμερα. Για αυτό το λόγο, δεν θα ήταν άσχημο, αν η Αννίτα της καρδιάς μας -βασίλισσα του instagram και πασών των συναγερμικών-τους πάρει ένα τηλέφωνο και τους εξηγήσει 5 πράγματα. Ένα από αυτά: έρχονται εκλογές και οι ψηφοφόροι θα τιμωρήσουν τις κουτοπονηριές.

Στο ΑΚΕΛ νιώθουν πως το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά τους, παίρνοντας σαν δεδομένα τις ανοιχτές πληγές των Συγκυβερνώντων, το σχίσμα στον ΔΗΣΥ και την πρόσφατη διάσπαση των Οικολόγων από όπου προσδοκούν να αντλήσουν ψήφους. Αν όμως οι Οικολόγοι αναδιοργανωθούν έγκαιρα και το VOLT καταφέρει να παρεισφρήσει ουσιαστικά στο εκλογικό σώμα τότε το ανακαινισμένο και φρεσκοβαμμένο Κόμμα μπορεί αντί για αύξηση να καταγράψει μείωση. Εξ άλλου, η περίεργη έως αντιφατική στάση του κόμματος απέναντι στην πρόσφατη βαρβαρότητα της Χαμάς δείχνει πως, παρά τις εξαγγελίες περί εκσυγχρονισμού, για να γυρίσει ο -κόκκινος- ήλιος θέλει δουλειά πολλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ  |  ΔΗΚΟ  |  ΕΔΕΚ  |  Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση