Σε μια εποχή όπου η εστίαση εξελίσσεται ραγδαία και οι απαιτήσεις της αγοράς αυξάνονται, ο όμιλος Chimonides Bros αναπτύσσει μια σειρά από διαφορετικά εστιατόρια με ξεχωριστή ταυτότητα, συνδυάζοντας δημιουργικές ιδέες, ποιότητα και σταθερή επιχειρηματική βάση. Με πέντε διαφορετικά concepts που καλύπτουν από το fine dining μέχρι το αυθεντικό σουβλάκι, ο Γιώργος Χειμωνίδης, συνιδιοκτήτης του ομίλου, μιλά για τη φιλοσοφία πίσω από κάθε χώρο, τις προκλήσεις του κλάδου, την αλλαγή στη γαστρονομική κουλτούρα της Κύπρου, τη στρατηγική ανάπτυξης σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, καθώς και για το μέλλον του κλάδου....