ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δαμιανού για «Κράτος Μαφία»: Το ΑΚΕΛ δεν θα δεχτεί κουκούλωμα

Ο διορισμός πέντε ποινικών ανακριτών, εκ των οποίων οι δύο τουλάχιστον έχουν προφανή σύγκρουση συμφερόντων, αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, ανέφερε ο κ. Δαμιανού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Η επιμονή των διορισμένων από τον κ. Αναστασιάδη, πρώην Υπουργών του, να παραμένουν στις θέσεις του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και η λεγόμενη αυτοεξαίρεσή τους, έχει βραχυκυκλώσει την ποινική έρευνα», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού τονίζοντας ότι «ο δε διορισμός πέντε ποινικών ανακριτών, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, εκ των οποίων οι δύο τουλάχιστον έχουν προφανή σύγκρουση συμφερόντων, αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη που τους επέλεξε, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πρόκειται για έγκριτους νομικούς». 

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Η επιμονή των διορισμένων από τον κ. Αναστασιάδη, πρώην Υπουργών του, να παραμένουν στις θέσεις του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και η λεγόμενη αυτοεξαίρεσή τους, έχει βραχυκυκλώσει την ποινική έρευνα. Ο δε διορισμός πέντε ποινικών ανακριτών, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, εκ των οποίων οι δύο τουλάχιστον έχουν προφανή σύγκρουση συμφερόντων, αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη που τους επέλεξε, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πρόκειται για έγκριτους νομικούς.

Το ΑΚΕΛ ανησυχεί ότι τα πολύ σοβαρά ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, τα οποία θέτουν στο επίκεντρο της ποινικής έρευνας τον επίτιμο Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Νίκο Αναστασιάδη, κινδυνεύουν με κουκούλωμα. Όσοι απεργάζονται τέτοια σενάρια θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα βρουν τόσο το ΑΚΕΛ όσο και την κοινωνία απέναντί τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ