Ο στιγμιαίος καφές, είναι η σταθερή επιλογή τύπου καφέ που καταναλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο οι ειδικοί τώρα προειδοποιούν ότι η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου. Αυτό συμβαίνει επειδή το δημοφιλές- και αναμφίβολα αγαπημένο για πολλούς από εμάς- ρόφημα περιέχει διπλάσια ποσότητα ακρυλαμιδίου σε σχέση με τον αλεσμένο καφέ - μια χημική ουσία που παράγεται όταν τα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των κόκκων καφέ, μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες....