ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σύνδεση 41 θανάτων με το Λίβερπουλ-Ατλέτικο

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη από τους Times

Newsroom 24sports

Σε μια ανάλυση των θανάτων από Κορωνοϊό στη Βρετανία προχώρησαν οι «Sunday Times», με το αποτέλεσμα να σοκάρει σε σχέση με τη διασύνδεση τουλάχιστον 41 από τα θύματα με το Λίβερπουλ-Ατλέτικο.

Στην πιο τραγική μέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Χέιζελ, είχαν χάσει τη ζωή τους 39 άνθρωποι. Δυο λιγότεροι από όσους συνδέονται με το Λίβερπουλ-Ατλέτικο

Η ημερομηνία της 11ης Μαρτίου 2020 είναι κυκλωμένη στο ποδοσφαιρικό ημερολόγιο του πλανήτη, καθώς διεξήχθη το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο με 3000 Ισπανούς να γεμίζουν το δικό τους κομμάτι του «Άνφιλντ» και να περιφέρονται στην πόλη. Είναι η ίδια μέρα που για πρώτη φορά ο Π.Ο.Υ. κατάγραψε επίσημα τον Κορωνοϊό ως πανδημία.

Από τη στιγμή που τότε είχε ήδη κηρυχθεί μολυσμένη από τον Ιό η Μαδρίτη, υπήρξαν πολλές απορίες για το κατά πόσο ήταν εγκληματική η απόφαση να τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

Σύμφωνα με τους «Times» σαφώς και ήταν καθώς τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της παρουσίας τους στον αγώνα. Τα στοιχεία προέρχονται από την «Edge Health», που αναλύει δεδομένα για λογαριασμό του NHS και αφορά άτομα που έχασαν τη ζωή τους ακόμα και 35 μέρες μετά το παιχνίδι. Αφορά επίσης μόνο όσους θανάτους καταγράφηκαν στα τοπικά νοσοκομεία της περιοχής του Λίβερπουλ.

Η εφημερίδα κάνει και μια σύγκριση που μόνο στο άκουσμά της τρομάζει: στην πιο τραγική μέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Χέιζελ, είχαν χάσει τη ζωή τους 39 άνθρωποι. Δυο λιγότεροι από όσους συνδέονται με το Λίβερπουλ-Ατλέτικο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

«Παρόλο που ο όρος "Ελέφαντας στο Δωμάτιο"είναι Αμερικανική ορολογία κι οι δικοί μας ψευδοπολιτικοί ώς ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  11:04

Αδάμος Αδάμου: Κλείνει ο κύκλος μου στη βουλή, όχι όμως στην πολιτική

«Το ΑΚΕΛ μετά από δύο ΟΛΕΘΡΙΕΣ επιλογές του ιδίου ανθυποψηφίου του μη εκλεγόμενου Σταύρου Μαλά, κατάφερε ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:47

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση