ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο λόγος που ο Ζότα δεν επέστρεψε στην Αγγλία αεροπορικώς

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο Ντιόγκο Ζότα έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο και σε ηλικία μόλις 28 ετών, σοκάροντας τους πάντες το πρωί της Πέμπτης (3/7).

Ο άσος της Λίβερπουλ, όπως και ο αδερφός του, Αντρέ Σίλβα, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχία Θαμόρα της Ισπανίας, με τη Λαμποργκίνι του να βγαίνει από τον δρόμο και να τυλίγεται στις φλόγες.

Σε μια κατάσταση που μοιάζει με τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ο Ζότα αναγκάστηκε να ταξιδέψει οδικώς μέχρι το Σανταντέρ από όπου θα έπαιρνε φέρι για την Αγγλία, επειδή πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πνεύμονα και οι γιατροί του είχαν συστήσει να μην ταξιδέψει αεροπορικώς.

«Η επέμβαση που είχε κάνει ο Ζότα ήταν στον πνεύμονα και του απαγορεύτηκε να ταξιδέψει αεροπορικώς. Είχε αποφασίσει να φτάσει στο Σανταντέρ για να πάρει το πλοίο προς την Αγγλία και από εκεί να οδηγήσει μέχρι το Λίβερπουλ. Μαζί του ήταν και ο αδελφός του», αναφέρει σε ρεπορτάζ του το CNN.

 

 

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση