ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τζόκοβιτς: Έγινε η ακρόαση, μέσα στο Σαββατοκύριακο η απόφαση

Για περίπου 75 λεπτά η πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς κατέθεσε ζητώντας νέα ανάκληση της ακύρωσης της βίζας του

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Για 75 λεπτά οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσίασαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Μελβούρνης τις θέσεις τους ζητώντας τη νέα ανάκληση της ακύρωσης της βίζας του. Ο δικαστής Άντονι Κέλι, που σε πρώτη φάση είχε δικαιώσει τον αθλητή, δεσμεύτηκε πως η απόφασή του θα εκδοθεί το συντομότερο δυνατό και μέχρι νεωτέρας ο «Νόλε» δεν θα απελαθεί από την Αυστραλία.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Σέρβου τενίστα διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση της κυβερνητικής απόφασης που ήρθε περίπου 2-3 μέρες πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Open. «Δεν θέλω να είμαι επικριτικός, αλλά η θέση που μας έφεραν είναι πολύ δύσκολη. Αποφάσισαν ακύρωση της βίζας μετά από πάνω από τέσσερις μέρες. Είμαστε τώρα σε αυτή τη θέση λόγω αυτής της καθυστέρησης. Κάθε λεπτό είναι καθοριστικό εν όψει της έναρξης του Αυστραλιανού Open τη Δευτέρα», τόνισαν.

Ο δικαστής, με το ρολόι να πλησιάζει τα μεσάνυχτα στη Μελβούρνη, δεσμεύτηκε πως «… θα αποφασίσουμε γρήγορα για την υπόθεση» αφήνοντας να εννοηθεί πως το Σάββατο ή το αργότερο την Κυριακή θα αποφασίσει. Ένας από τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς τόνισε πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι παράλογη και πως βασίστηκε στο κοινό αίσθημα κατά όσων δεν είναι εμβολιασμένοι.

Ο Τζόκοβιτς πρόκειται να συναντηθεί το πρωί του Σαββάτου με το Υπουργείο Μετανάστευσης και οι δικηγόροι του έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για πιθανή κράτησή του, αν και για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση