ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παναθηναϊκός: Μεγάλο διπλό στα Γιάννενα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Αυτός ήταν… πραγματικός Παναθηναϊκός! Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι πράσινοι έβγαλαν ψυχή και πέρασαν με το εμφατικό 3-0 από τους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βλαχοδήμος «ξετύλιξε» το δώρο της άμυνας των Γιαννιωτών και άνοιξε το σκορ με το παρθενικό του τέρμα (26'), ενώ στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μπεργκ ο οποίος επέστρεψε στα γκολ υπογράφοντας δις (82', 91') το «μάγκικο» διπλό.

Η επιτυχία του τριφυλλιού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, δεδομένου πως στο 40’ αποβλήθηκε (δεύτερη σερί φορά) ο Ζέκα. Ο διαιτητής Δελφάκης έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ των πρασίνων μετά από χέρι του Φερφελή.

«Ογκόλιθος» στην άμυνα ο Τελάντερ, πολύ καλή εμφάνιση του Λουντ στο κέντρο, εκπληκτικός ο Κλωναρίδης που πέρασε σαν αλλαγή και κατέγραψε δύο ασίστ. Είχε 2-3 καλές ευκαιρίες ο Άγιαξ της Ηπείρου για να πάρει… κάτι από το ματς.

ΠΑΣ: Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64’ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52’ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69’ Ηλιάδης).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64’ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58’ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59’ Λαγός), Μπεργκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση