ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Στην Αθήνα οι Άραβες για Μπαρμπόσα

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος των Αράβων

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Θέμα ωρών είναι πλέον η πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα από την ΑΕΚ και μέσα στη μέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο αντιπρόεδρος της Αλ Γουάσλ, καθώς και διοικητικά στελέχη της ομάδας του Ντουμπάι, είναι από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, όπως και ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Κιμ Ριμπέιρο, μαζί με τον δικηγόρο του. Η φόρμουλα που αναζητείτο για να παρακαμφθεί η παραχώρηση ποσοστού μεταπώλησης στην Μπράγκα φαίνεται πως ήδη έχει βρεθεί.

Ουσιαστικά ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία, με την «Ένωση» να καρπώνεται ένα ποσό της τάξεως των 700.000 ευρώ και τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 800.000 ευρώ. Ο 29χρονος άσος διαχειρίστηκε διακριτικά την υπόθεσή του και δεν απαίτησε να πάρει μεταγραφή, ωστόσο από τη στιγμή που θα έμενε ελεύθερος σε ένα χρόνο και το συμβόλαιό του αυτή τη στιγμή αγγίζει τις 300.000 ευρώ ήταν σαφές πως από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα αποζημιωνόταν, η μεταγραφή θα προχωρούσε.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, η ΑΕΚ θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα. Ήδη έχει γίνει σχετική προεργασία και στη λίστα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που απασχόλησαν και έχουν εξεταστεί σε αυτή και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Πέραν από την απόκτηση του αντι-Μπαρμπόσα, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ξεχωρίσει και 1-2 περιπτώσεις στόπερ, καθώς έχει εισηγηθεί ενίσχυση ΚΑΙ σε αυτή τη θέση. Το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού χαφ παραμένει για την ώρα «ανοιχτό».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X