ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παναθηναϊκός: Σειρά παίρνει ο επιθετικός

Για την απόκτηση ενός επιθετικού θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνα χαφ.

Πλέον οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τα ονόματα του Μίκαελ Ίσακ και του Γιώργου Γιακουμάκη να ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Θετική άποψη για τον Σουηδό φορ έχει σχηματίσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ έχουν στείλει νέα ενημερωμένα σκάουτινγκ report ο Ρενέ Χένρικσεν και ο Μίκαελ Νίλσον. Στο «τριφύλλι» αναμένεται να πιέσουν χρησιμοποιώντας το γεγονός ότι ο 23χρονος στράικερ μένει ελεύθερος από τους Ράντερς το επόμενο καλοκαίρι.

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται το όνομα και του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος – εφόσον έχει θετική κατάληξη η υπόθεσή του – θα πλαισιώσει τον Μπεργκ στην επίθεση.

Για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού απαιτούνται 300.000 ευρώ, όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του, όμως θεωρείται δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Πλατανιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση