ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό!

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ

Το απόλυτο σοκ της χρονιάς υπέστη ο Παναθηναϊκός AKTOR δια χειρός Κολοσσού! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε με σκορ 102-97 από τους φοβερούς και τρομερούς Ροδίτες στο «Telekom Center Athens», δίνοντας συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις και πέφτοντας στο 15-3 μετά από 19 αγωνιστικές της Stoiximan GBL!

Oι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διατηρώντας συνεχώς ένα προβάδισμα, κόντρα στους «πράσινους» που έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν για τρία δεκάλεπτα. Στην τέταρτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει από το -12 και να ισοφαρίσει (94-94), όμως ακόμη και σε αυτό το σημείο ο Κολοσσός είχε την ψυχραιμία να περάσει ξανά μπροστά και να πάρει αυτό το τεράστιο ροζ φύλλο.

Για τους νικητές, που πήραν τεράστια ώθηση στη «μάχη» της παραμονής και μέτρησαν 15/30 τρίποντα στην αναμέτρηση, έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: 19 πόντους μέτρησε ο Τέβιν Μακ, 17 ο Ντέιβιντ Νίκολς, 16 μαζί με 12 ριμπάουντ ο Γκαμπριέλ Γκαλβανίνι, 12 ο Τσέισον Ραντλ, 14 ο Κεόντρε Κένεντι και 10 ο Νταν Άκιν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR στρέφεται πλέον στο Κύπελλο, όπου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (18/02, 20:00). Ο Κολοσσός δεν έχει προκριθεί στο Final-8.

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ